News

Tragedie în politica românească. Soţia lui Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al CJ Vaslui, găsită moartă în casa fiului ei din Bruxelles. Femeia nu a acuzat vreo boală. Ce s-a întâmplat, de fapt

Familia politicianului Corneliu Bichineț, lovită de tragedie. Soția sa a decedat subit cu doar câteva luni înainte de nunta fiului
04.06.2023 | 09:50
Tragedie in politica romaneasca Sotia lui Corneliu Bichinet fost presedinte al CJ Vaslui gasita moarta in casa fiului ei din Bruxelles Femeia nu a acuzat vreo boala Ce sa intamplat de fapt
Anda Bichineț va fi înmormântată luni Sursa foto: Facebook Corneliu Bichineț
ADVERTISEMENT

Anunțul decesului  soției lui Corneliu Bichineț a fost făcut chiar de către fostul deputat și fost președinte al CJ Vaslui, pe pagina de Facebook. Anda Bichineț a fost găsită fără suflare în casa fiului lor din Bruxelles.

A murit soţia lui Corneliu Bichineţ, fost preşedinte al CJ Vaslui

Corneliu Bichineţ a dezvăluit că se afla împreună cu soția lui la Bruxelles pentru a pune la punct ultimele detalii ale nunții fiului lor. Din nefericire, în cursul nopții de miercuri spre joi, Anda Bichneț a suferit un infarct și a decedat.

ADVERTISEMENT

”Am venit cu Anda, soția mea, la Corneliu, în Bruxelles, să ne bucurăm, împreună, de munca și realizările lui și să stabilim ultimele detalii pentru nunta sa. Dumnezeu a hotărât altfel.

După clipe minunate petrecute împreună, mama copiilor mei, soția mea, în timpul nopții a suferit un infarct și s-a stins. Un asemenea om lasă în urma sa lacrimi, durere, nefericire și tristețe!

ADVERTISEMENT

O să o repatriem cât de repede putem și o vom înmormânta la Negrești. Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească în pace! Vă mulțumim tuturor pentru mesaje și încurajări!”, a scris Corneliu Bichineț pe Facebook.

Politicianul a povestit cum s-a întâmplat nenorocirea în exclusivitate, la România TV. ”A murit la 56 de ani culmea culmilor acum când în familia noastră se anunța un eveniment fericit. Pe 9 septembrie băiatul nostru făcea nunta.

ADVERTISEMENT

Ne-am dus să ne vedem cu el, mama lui l-a ajutat acasă să mai așeze una alta. După o plimbare prin capitala Belgiei ea seara s-a culcat și băiatul a găsit-o dimineață decedată (…) Regret foarte mult.

Era ca orice femeie la 56 de ani, tânăra, puternică, harnică. În grădina sunt numai flori puse de ea. Nu a suferit de nicio boală. A avut o internare acum o lună să își pună măselele să nu meargă la nunta băiatului cum nu se cuvinte. Nu vreau să bănuiesc nimic. Dumnezeu ne-a luat-o și ne-a lăsat nenorociți pe toți”, a spus îndurerat Corneliu Bichineț.

ADVERTISEMENT

Soția lui Corneliu Bichineț va fi înmormântată luni

Fostul șef al CJ Vaslui și fiul său au făcut formalitățile pentru repatrierea trupului neînsuflețit al Andei Bichineț, care va fi adus în țară duminică. Soția lui Corneliu Bichineț va fi înmormântată luni, 5 iunie, la ora 12.00, la cimitirul din orașul Negrești.

”Iubită și regretată de toți, Anda Bichineț va ajunge acasă, la Negrești, duminică, 4 iunie, iar înmormântarea va avea loc luni, 5 iunie, la ora 12, când trupul neînsuflețit al mamei copiilor mei va pleca spre cimitir de la casa noastră.

Mulțumim pentru telefoane, mesaje și încurajări și vă așteptăm la noi, cei rămași triști, zdrobiți, îndurerați! Dumnezeu s-o ierte și s-o odihnească!”, a mai scris politicianul pe Facebook.

Corneliu Bichineț a fost ales senator din partea PRM în legislatura 2000-2004, iar între 2004 și 2008 a ocupat funcția președinte al Consiliului Județean Vaslui. A mai avut un mandat de deputat din partea PMP între 2016 și 2020.

ADVERTISEMENT
Tags: