Tragedie în Prahova. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu mașina. Polițiștii nu își explică ce s-a întâmplat

Adrian Baciu   
în HotNews
22/06/2020, 10:21
Tragedie în Prahova. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu mașina. Polițiștii nu își explică ce s-a întâmplat
Tragedie în Prahova. Un bărbat a decedat, după ce s-a răsturnat cu mașina. Polițiștii nu își explică ce s-a întâmplat. Foto: turnulsfatului.ro

Un accident de circulație mortal s-a produs duminică în Prahova, acolo unde un bărbat a decedat după ce s-a răsturnat cu mașina.

Tragedia rutieră a avut loc în jurul orei 10:30, în zona Fântânele, iar primele date arată că șoferul s-a răsturnat într-un lan de floarea-soarelui.

Circumstanțele producerii dramei de pe șoseaua din județul Prahova sunt ciudate, dat fiind faptul că bărbatul se afla pe un drum foarte puțin circulat.

Accident rutier mortal în Prahova. Un bărbat a murit, după ce s-a răsturnat cu mașina

Din primele cercetări ale Poliției, se pare că șoferul decedat, de 63 de ani, se deplasa la volanul unui autoturism pe DJ149, din direcția DN1B spre Fântânele.

Este posibil ca, pe fondul neadaptării vitezei la condițiile de drum, să fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare.

Mașina sa a părăsit partea carosabilă și s-a răsturnat. Din nefericire, bărbatul a fost declarat decedat de cadrele medicale.

Cercetările continuă în vederea stabilirii cu exactitate a împrejurărilor în care s-a produs evenimentul rutier.

Pompierii au intervenit cu mijloace de descarcerare

La scurt timp după accident, pompierii au intervenit cu un echipaj de stingere, unul descarcerare și unul de prim ajutor.

Din păcate, aceștia nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața bărbatului de 63 de ani, prins între fiarele mașinii.

Închide ×