News

Tragedie în Satu Mare. Un tânăr de 19 ani a murit în fața polițiștilor, după un scandal în club

18.11.2019 | 08:48
Tragedie in Satu Mare Un tanar de 19 ani a murit in fata politistilor dupa un scandal in club
ADVERTISEMENT

Tragedie în Satu Mare acolo unde un tânăr în vârstă de 19 ani a murit chiar în fața unui club. Conform unor informații obținute de presa locală, acesta s-a speriat atât de tare după ce un scandal s-a transformat într-o bătaie cu acte în regulă, încât a decedat în urma unui atac de cord. Tragedia s-a petrecut sâmbătă noaptea, în jurul orei 22.40, în fața unui club situat pe bulevardul Cuza Vodă din localitate.

Tragedie în Satu Mare

Mai exact, în fața unui club de jocuri de noroc a izbucnit un scandal între un bărbat, în vârstă de 27 de ani, din Satu Mare, respectiv un alt bărbat, de 36 de ani, domiciliat, de asemenea în Satu Mare. Aceștia nu au ezitat și s-au angajat într-un conflict violent cu pumni, picioare și sticle. Într-un târziu polițiștii au intervenit pentru aplanarea conflictului. A urmat apoi legitimarea persoanelor care s-au aflat la fața locului.

ADVERTISEMENT

Acesta ar fi fost momentul în care tânărul, de 19 ani, s-a speriat și ar fi suferit un atac de cord. Tot ceea ce a mai apucat să le spună tânărul oamenilor legii a fost că îi este rău, după care s-a prăbușit spre stupoarea tuturor. Norocul a făcut ca polițiștii să fi chemat în prealabil ambulanța pentru bărbatul, de 36 de ani, rănit și el la cap. Imediat, echipajul medical de prim-ajutor l-a preluat, și a reușit, în primă fază, să îl resusciteze pe tânăr.

Un tânăr de 19 ani a murit în fața polițiștilor, după un scandal în club

Din păcate, la doar câteva momente după, acesta a intrat din nou în stop cardio-respirator și nu s-a mai putut face nimic pentru el în ciuda manevrelor de resuscitare repetate minute bune. Tot presa locală a notat că tânărul era cunoscut cu afecțiuni cardiace. În cauză nu sunt suspiciuni, victima nefiind lovită în prealabil de nimeni, aflându-se la fața locului împreună cu tatăl său care a privit neputincios totul.

ADVERTISEMENT

„Zeci de minute s-au chinuit doctorii să-l resusciteze pe tânăr, aceștia erau prezenți chiar la fața locului, însă, din păcate nu s-a mai putut face nimic. Acesta, era legitimat de forțele de ordine, în calitate de martor al incidentului”, au spus reprezentanți IPJ Satu Mare

Tags: