News

Tragedie în Spania. O româncă şi-a pus capăt zilelor, în faţa celor doi copii. Femeia suferea de depresie

Tragedie fără margini în Spania, acolo unde o româncă s-a sinucis chiar în fața copiilor. Fetița sa a încercat să o oprească.
19.05.2024 | 21:30
Tragedie in Spania O romanca sia pus capat zilelor in fata celor doi copii Femeia suferea de depresie
O româncă din Spania şi-a pus capăt zilelor, în fața copiilor. colaj Fanatik/ Foto Antena 3
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini în Spania, acolo unde o româncă s-a sinucis chiar în fața celor doi copii. Totul s-a petrecut, sâmbătă, 18 mai, în regiunea Aragon, localitatea Tradejor. Femeia suferea de depresie.

Tragedie în Spania. O româncă s-a sinucis chiar în fața copiilor

Românca, originară din județul Maramureș, se stabilise de câțiva ani în Spania, aici unde locuia cu cei doi copii ai săi, băiat și fată. Se ocupa singură de creșterea minorilor, fiind divorțată. Din cauza unor probleme, femeia se lupta cu depresia.

ADVERTISEMENT

Sâmbătă a decis să își pună capăt zilelor, aruncându-se de la etajul doi al imobilului unde locuia, potrivit Antena 3 CNN. Conform martorilor, gestul extrem a fost făcut chiar în fața minorilor.

Mai mult, fetița româncei ar fi încercat să o oprească. În ciuda rugăminților copilei, femeia și-a pus capăt zilelor, lăsând în urmă cei doi minori. În zona respectivă au ajuns echipajele medicale și polițiștii din Spania.

ADVERTISEMENT

Din păcate, nu s-a putut face nimic pentru salvarea femeii, fiind declarat decesul acesteia. Fetița și băiețelul au ajuns în grija statului spaniol. Ei vor fi preluați de familia româncei din Baia Mare, care a aflat cu durere cumplita veste.

Fratele femeii ar urma să ajungă în Spania pentru a face formalitățile pentru repatriere. Un alt caz șocant s-a petrecut, anul trecut, în Italia. O româncă de 32 de ani a decis să-și pună capăt zilelor din cauza terorii în care trăia.

ADVERTISEMENT

S-a sinucis din cauza amenințărilor fostului iubit

Femeia era amenințată constant de fostul iubit. Adela Gabriela avea o relație cu un alt român stabilit în Sicilia. Pentru că bărbatul a început să fie violent și să o abuzeze sexual, a încercat să se despartă de el. Însă, în zadar.

Individul a devenit și mai amenințător, astfel că tânăra a apelat la ajutorul oamenilor legii. Culmea este că românul a fost condamnat la arest la domiciliu. Așa că a continuat să își terorizeze fosta iubită.

ADVERTISEMENT

În vara anului 2023, Adela nu a mai suportat chinul prin care trecea și a decis să se sinucidă. S-a spânzurat după ce a vorbit la telefon cu individul. De altfel, chiar bărbatul a fost cel care a anunțat polițiștii, spunând că fosta iubită l-a înștiințat că-și va pune capăt zilelor.

ADVERTISEMENT