La un pas de tragedie! Un fost jucător la Celtic Glasgow s-a prăbuşit pe teren

Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/04/2018, 17:29
La un pas de tragedie! Un fost jucător la Celtic Glasgow s-a prăbuşit pe teren

Clubul CD Toledo, din liga a treia spaniolă, a anunţat că unul dintre jucătorii săi, tunisianul Lassad Nouioui, este internat la terapie intensivă la un spital din Toledo, după ce a intrat în fibrilaţie ventriculară, sâmbătă, în timpul unui antrenament.

Lassad Nouioui, care are două selecţii în naţionala Tunisiei, s-a prăbuşit inconştient pe teren la şedinţa de pregătire de pe stadionul Salto del Caballo şi a fost aproape de tragedie. Jucătorului i s-au aplicat manevre de resuscitare, după care a fost transportat cu ambulanţa la spital.

Tragedia a fost evitată cu ajutorul coechipierilor lui Nouioui

”Reacţia rapidă a colegilor săi şi a celor de la urgenţe au fost esenţiale pentru stabilizarea jucătorului. Lassad, în cazul căruia prognosticul este rezervat, va rămâne 48 de ore sub observaţie şi va fi supus în continuare unor investigaţii”, menţionează clubul spaniol.

Lassad Nouioui, în vârstă de 32 de ani, joacă la Toledo din februarie. De-a lungul carierei, el a mai evoluat la formaţiile AC Ajaccio, Chateauroux, Deportivo La Coruna, Celtic Glasgow, FC Arouca, FC Tokyo şi Club Africain.