Fotbal intern

Tragedie în sport: Fiul fostului antrenor al naționalei de baschet este în moarte cerebrală. Prima reacție a lui Marcel Țenter

04.03.2019 | 18:38
Tragedie in sport Fiul fostului antrenor al nationalei de baschet este in moarte cerebrala Prima reactie a lui Marcel Tenter
Radu Țenter, fiul fostului antrenor al naționalei de baschet și membru în galeria lui U Cluj este în stare critică la spital

La această oră se dispută partida dintre Universitatea Cluj-Napoca și ASU Poli Timișoara, din etapa a 23-a din Liga 2 de fotbal. Cu toate că gazdele au nevoie de o victorie pentru a se apropia de locurile de titlu, U Cluj nu beneficiază de aportul „Peluzei Șepcile Roșii” la partida împotriva bănățenilor. O parte dintre suporterii lui U sunt alături de unul dintre membrii galeriei „Șepcilor Roșii” care în seara de duminică spre luni a suferit un accident de mașină. Este vorba de Radu Țenter, fiul fostului selecționer al naționalei de baschet a României, Marcel Țenter.


UPDATE, ora 19:00 Fostul selecționer al României a oferit o primă reacție după accidentul suferit de fiul său:

„Suntem afectaţi de tot ce se întâmplă şi suntem alături de Radu. Este conectat la aparate, este în moarte cerebrală. A intrat în această stare la puţin timp după accidentul rutier de duminică. Ştim cu toţii ce înseamnă acest lucru, dar mai avem speranţă, atâta câtă mai este. Este posibil să ne gândim şi la donare de organe, vom vedea cum evoluează totul. Sunt momente foarte grele pentru familia noastră. Cine vrea să ajute o poate face rugându-se pentru el”, a spus Țenter, pentru news.ro.

Radu, fiul lui Marcel Țenter, a fost lovit de o mașină

Radu Țenter a suferit un accident cu o seară înainte. El a fost lovit de o mașină și a căzut inconștient pe marginea drumului. Potrivit unui comunicat al Poliţiei, tânărul ar fi traversat neregulamentar Calea Moţilor din Cluj-Napoca. În urma analizelor, şoferul nu ar fi consumat băuturi alcoolice.

Radu Ţenter a fost transportat de urgenţă la spital, unde a fost supus mai multor intervenţii chirurgicale. Din informațiile Fanatik, Radu se află în stare critică și este ținut în viață de aparate.

Alături de tine frate!!!Ne așteaptă prea multe beri nedeschise pe Piezișă!!!❤️??❤️

Gepostet von Peluza Sepcile Rosii am Sonntag, 3. März 2019

Marcel Țenter și peluza lui U Cluj, la spital alături de Radu

La această oră Marcel Țenter se află alături de familia sa la spital, alături de o parte din fanii din peluza „Șepcilor Roșii”, cei care de-a lungul zilei au transmis mai multe mesaje de încurajare pentru Radu.

Prietenul, fratele si colegul nostru de peluza, Radu Tenter, nu a abandonat lupta. Aparatele il ajuta.Rugam mass-media sa dea dovada de moderatie si acuratete in prezentarea informatiilor!

Gepostet von Peluza Sepcile Rosii am Montag, 4. März 2019

Marcel Ţenter are 51 de ani şi a fost cel care a stat pe banca naționalei României la EuroBasket 2017, în competiția care a fost găzduită de Cluj-Napoca. La rândul său fostul baschetbalist suferă de o boală dificlă și se află de câţiva ani pe lista de aşteptare pentru un transplant de rinichi.

Știre în curs de actualizare

Tags: