Sporturi

Tragedie în sport! Un jucător de la Corinthians a fost omorât în Brazilia

11.08.2019 | 19:35
Tragedie în sport! Un jucător de la Corinthians a fost omorât în Brazilia
Un jucător de futsal de la Corinthians a fost omorât în Brazilia

Jucătorul brazilian de futsal, Douglas Nunes, a fost împușcat mortal pe străzile orașului Erechim, la doar câteva ore după ce jucase semifinala Cupei Braziliei. Anunțul a fost făcut într-un comunicat oficial al clubului Corinthians de care aparținea fotbalistul în vârstă de 27 de ani.

Jucătorul de futsal de la Corinthians a fost omorât în stradă

Douglas Nunes, jucătorul de futsal legitimat la Corinthians, a fost împușcat în plină stradă în timp ce ieșea dintr-un club de noapte din orașul brazilian Erechim, chiar după ce jucase semifinala Cupei Braziliei cu câteva ore înainte. Clubul de care aparținea a făcut anunțul printr-un comunicat oficial: „ Clubul Sportiv Corinthians este îndurerat de vestea conform căreia jucătorul nostru de futsal, Douglas Nunes, a murit în dimineața zilei de duminică. Condoleanțe familiei și prietenilor în aceste momente grele.”

Conform cotidianului brazilian O Globo, pivotul lui Corinthians a fost implicat într-un conflict cu câțiva adversari la finalul semifinalei pierdute cu Atlantico. Douglas Nunes a fost împușcat de mai multe ori, după ce a ieșit dintr-un club de noapte, martorii relatând că asasinul se afla într-o mașină de culoare neagră.

Douglas Nunes
Un jucător de futsal de la Corinthians a fost omorât în Brazilia

Asasinul nu a fost găsit

În prezent, asasinul jucătorului de la Corinthians nu a fost găsit, poliția din Brazilia căutându-l în continuare. Jucătorul de futsal în vârstă de 27 de ani era un membru esențial din lotul clubului brazilian fiind component și al echipei naționale. Totodată, acesta era fratele unui fost jucător de fotbal de sală celebru, Adalberto Nunes poreclit „Betao”, cel care a evoluat la Santiago Futsal și la Inter Movistar.

Douglas Nunes se afla pe stradă în acel moment cu încă un coechipier, însă doar el a fost ținta gloanțelor, colegul său scăpând teafăr după incident.

  •  27 de ani avea brazilianul Douglas Nunes
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORTURI
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 859. 32 pagini + cartea „Dictatura gastronomică”
A apărut noua revistă Taifasuri