News

Tragedie în SUA! Un bebeluș de 6 săptămâni a murit din cauza coronavirusului

02.04.2020 | 09:14
Tragedie in SUA Un bebelus de 6 saptamani a murit din cauza coronavirusului
ADVERTISEMENT

Un bebeluș de doar 6 săptămâni a murit din cauza coronavirusului în SUA, fiind una dintre cele mai tinere victime ale temutului COVID-19.

Un bebeluș de 6 săptămâni a murit din cauza coronavirusului

Anunțul morții bebelușului de 6 săptămâni din cauza noului tip de coronavirus a fost făcută pe contul de Twitter de guvernatorul statului Connecticut, Ned Lamon.

ADVERTISEMENT

Guvernatorul a precizat că bebelușul a fost dus la spital la sfârșitul săptămânii trecute, în stare de inconștiență, și nu a mai putut fi resuscitat în ciuda eforturilor făcute de medici. Marți noapte, testul a confirmat că nou-născutul era infectat cu noul coronavirus.

”Este un virus care îi atacă pe cei mai fragili fără milă. Acest lucru subliniază, de asemenea, cât de important e să stăm acasă și să limităm expunerea. Viața noastră și viața altora ar putea literalmente să depindă de aceasta. Suntem alături de familie în această perioadă grea”, a mai scris Ned Lamon.

ADVERTISEMENT

Un copil sub 1 an a murit la Chicago

În Connecticut, sunt 3.128 de cazuri de coronavirus și 69 de decese. Autoritățile au anunțat că numărul total la pacienților infectați în SUA este de peste 216.000, în timp ce bilanțul deceselor a sărit de 5.000, dintre care 884 doar în ultimele 24 de ore.

Săptămâna trecută, un copil sub vârsta de 1 an a murit la Chicago după ce a fost testat pozitiv pentru coronavirus, potrivit oficialilor din sănătate ai statului Illinois. Se desfășoară o anchetă pentru a stabili cauza morții.

ADVERTISEMENT

Autoritățile au anunțat primul copil mort de coronavirus în New York! Vârsta minorului nu a fost însă specificată, dar se știe că acesta era suferind și de alte boli.

O adolescentă de numai 12 ani este printre victimele coronavirusului în Belgia. Este prima dată când este raportat decesul unui copil din cauza noului coronavirus în Belgia.

ADVERTISEMENT

Un băiat în vârstă de 13 ani din Brixton, Anglia, infectat cu noul coronavirus, a decedat într-un spital din Londra. El a întâmpinat dificultăți respiratorii, a fost pus pe ventilație și apoi în comă indusă.

ADVERTISEMENT