News

Tragedie în Suceava. Fetiță de 5 ani, lovită de o mașină. A decedat la spital 

17.05.2021 | 22:11
Tragedie in Suceava Fetita de 5 ani lovita de o masina A decedat la spital
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini în Suceava. O fetiță de 5 ani, care se afla pe bicicletă, a fost lovită de o mașină. După ore de agonie, aceasta a decedat la spital.

Accidentul din Moldova s-a petrecut luni la amiaza, în jurul orei 13:30. Micuța se plimba pe bicicletă atunci când a fost lovită puternic de un autoturism, chiar în centrul localității Mitocu Dragomirnei.

ADVERTISEMENT

Fetiță de 5 ani, lovită de o mașină în Suceava. A murit după ore de suferință în spital

Imediat, la fața locului s-au deplasat pompierii militari cu o autospecială pentru descarcerare și două ambulanțe SMURD.

Paramedicii au găsit-o pe copilă în stare de inconștiență și, după primele îngrijiri, au transportat-o rapid la Unitatea de Primiri Urgențe din municipiul Suceava.

ADVERTISEMENT

În urma impactului cu autoturismul, fetița a suferit multiple leziuni. Șoferul, care a suferit un atac de panică, a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital.

Din păcate, în cursul serii, în ciuda faptului că medicii au făcut tot posibilul pentru a-i salva viața, rănile suferite au fost mult prea grave, iar fetița a încetat din viață. Timp de patru ore, trupul fetiței din Suceava s-a luptat pentru supraviețuire, însă nu a reușit să învingă, traumatismele fiind mult prea severe.

ADVERTISEMENT

Potrivit Monitorului de Suceava, leziunile de la nivelul plămânilor erau grave, motiv pentru care medicii au fost rezervați încă de la bun început cu privire la șansele de supraviețuire.

Polițiștii au deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele în care s-a produs accidentul.

ADVERTISEMENT

Imagini dureroase de la locul tragediei: florile de liliac și papucul copilei, sub autoturismul implicat în accident

La locul tragediei, un buchet de flori de liliac pe care fetița îl ținea în mână înainte să fie acroșată putea fi observat sub mașina implicată în accident. Lângă floare, papucul copilei de nici șase ani.

Sursa citată mai notează că la volanul autoturismului implicat în evenimentul rutier se afla un localnic în vârstă de 31 de ani.

Din motive care se vor stabili în cursul anchetei, șoferul a acroșat bicicleta pe care se afla fetița, iar aceasta a suferit răni grave.

Ulterior, șoferul a fost testat cu aparatul etilotest și s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice.

ADVERTISEMENT
Tags: