News

Tragedie în Suceava. Un bărbat a fost găsit mort chiar pe mormântul soției. Ce s-ar fi întâmplat cu acesta

Bărbatul, în vârstă de 82 de ani, se afla în cimitir pentru a curăța mormântul soției.
05.09.2021 | 19:05
Tragedie in Suceava Un barbat a fost gasit mort chiar pe mormantul sotiei Ce sar fi intamplat cu acesta
ADVERTISEMENT

Se pare că suceveanul era bolnav, suferind de boli cardiace incompatibile cu activități ce solicitau efort fizic.

Un bărbat din Suceava a fost găsit mort chiar pe mormântul soției

Tragedia a fost descoperită joi, 2 septembrie, la orele 11:15, când lucrătorii Secției 10 Poliție Rurală Gura Humorului au fost sesizați prin 112 despre faptul că în cimitirul din Berchișești a fost găsită o persoană căzută și pare a fi inconștientă, relatează Obiectiv de Suceava.

ADVERTISEMENT

În cimitir, pe o placă betonată situată între două morminte, a fost identificat cadavrul lui Pîrcalabu Constantin în vârstă de 82 de ani, din  Berchișești.

La fața locului fusese chemată și o ambulanță, dar echipajul de pe aceasta nu a putut decât să constate decesul bătrânului.

ADVERTISEMENT

Din discuțiile purtate cu fiul persoanei decedate, a rezultat faptul că în dimineața respectivă tatăl său a plecat de la domiciliul său în cimitirul comunal pentru a îngriji mormântul soției sale defuncte.

Cadavrul a fost transportat la morga Spitalului Orășenesc Gura Humorului, urmând să fie efectuată autopsia. Din primele verificări efectuate nu au rezultat suspiciuni cu privire la săvârșirea vreunei infracțiuni cu intenție.

ADVERTISEMENT

Incident similar în Cluj

Un incident similar a avut loc în luna iunie, un bătrân de 96 de ani, dat dispărut de familie, a fost găsit mort în cimitir în apropiere de mormântul soţiei, în Cluj.

Pensionarul plecase de acasă şi nu s-a mai întors. În plus, nu a putut fi contactat. Aşa că îngrijorate, rudele au apelat la ajutorul poliţiei.

ADVERTISEMENT

La rândul lor, oamenii legii s-au mobilizat şi au făcut apel la public. Într-un final bătrânul a fost găsit într-un cimitir din cartierul Mănăştur, din Cluj-Napoca, în apropiere de locul în care se afla îngropată soţia sa.

Distrugeri într-un cimitir din Botoșani

Toate pietrele funerare din cimitir din județul Botoșani au fost distruse în urmă cu câteva zile, autoritățile declanșând o anchetă în acest caz.

Poliţiştii au descoperit că autorii sunt doi copii de 11 şi 12 ani. Pentru că aceştia nu pot răspunde penal, părinţii lor vor trebui să acopere pagubele produse.

Incidentul a avut loc în localitatea Dacia. Cimitirul este la câteva sute de metri de sat, iar cei doi copii au crezut că nu îi vede nimeni.

O localnică aflată pe câmp însă, a auzit zgomotele produse de pietrele funerare distruse şi i-a alertat pe săteni care au descoperit stricăciunile.

ADVERTISEMENT
Parteneri