News

Tragedie în Teleorman. Doi bărbați au murit înecați, iar un al treilea e în stare gravă la spital, după ce au încercat să pescuiască ilegal

19.06.2020 | 22:46
Tragedie in Teleorman Doi barbati au murit inecati iar un al treilea e in stare grava la spital dupa ce au incercat sa pescuiasca ilegal
Tragedie în Teleormanu. Foto: Infotr.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie în satul Teleormanu, unde doi bărbați s-au înecat în Balta Grabu. Un alt bărbat se zbate între viață și moarte.

Victimele sunt consilierul primarului și un jandarm. Pompierii au fost înștiințați la numărul unic de urgență 112 că 3 persoane plutest pe luciul apei, în zona Bălții Grabu.

ADVERTISEMENT

În satul Teleormanu, din comuna Mărzănești, a avut loc o desfășurare impresionantă de forțe după acest apel, potirvit infotr.ro.

Tragedie în județul Teleorman, satul Teleormanu

La fața locului s-au deplasat echipaje de la Detașamentul de Pompieri Alexandria și Drăgănești Vlașca, dar și Serviciul Județean de Ambulanță.

ADVERTISEMENT

Pompierii au scos cele trei persoane din apă, însă nimeni nu știe cum au ajuns în mijlocul bălții.

Potrivit declarației primarului Viorel Mihăilă, una dintre victime e consilierul său personal, un bărbat în vârstă de 40 de ani.

ADVERTISEMENT

A doua victimă e fratele consilierului, un jandarm din București, în timp ce a treia victimă a fost identificată drept un tânăr de 18 ani, din localitatea Teleormanu.

Trei bărbați au murit înecați în Teleormanu
Trei bărbați au murit înecați în Teleormanu

Tânărul a supraviețuit și a fost transportat de urgență la Spitalul din Alexandria, însă consilierul primarului și jandarmul au decedat, murind înecați.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au încercat să afle ce s-a întâmplat cu cei trei oameni și cred că cei trei bărbați au căzut în apă, după ce au leșinat din cauza mirosului de carbid.

Aparent, braconierii au încercat să prindă pește cu carbid, o substanță toxică. Sătenii din Teleormanu au remarcat cum mai multe porțiuni din Baltă erau acoperite cu pești morți, mirosul puternic de carbind fiind simți de la distanță.

Cei trei bărbați ar fi încercat să adune pește de pe suprafața apei, însă au leșinat din cauza mirosului de carbid și s-au înecat.

ADVERTISEMENT