News

Tragedie în Teleorman! Un tânăr de 21 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

13.05.2020 | 17:28
Tragedie in Teleorman Un tanar de 21 de ani a murit dupa ce a intrat cu masina intrun copac
ADVERTISEMENT

Un grav accident rutier s-a produs miercuri, în jurul orei 7:00 a dimineții, pe Drumul Național 52, în apropiere de comuna Furculești, județul Teleorman, după ce un tânăr de doar 21 de ani, aflat la volanul autoturismului său, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit de unul dintre copacii din apropiere. În urma impactului puternic, victima și-a pierdut viața, trupul său neînsuflețit fiind descoperit de polițiști la câțiva metri distanță de ghemul de fiare în care se transformase autoturismul.

Cumplit accident rutier în Teleorman. Un tânăr a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac

În urma apelului la numărul de urgență 112 al unei persoane care a anunțat că în afara părții carosabile există un autoturism abandonat, la locul tragediei a fost trimis un echipaj din cadrul Serviciului Rutier, care a constatat decesul tânărului șofer și a demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs evenimentul rutier.

ADVERTISEMENT

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat, din primele date, că ar fi vorba despre un accident rutier, în urma căruia un tânăr în vârstă de 21 de ani a decedat. La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, precizează biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Teleorman.

Potrivit unor surse citate de ziarulteleormanul.ro, bărbatul din Alexandria ar fi pierdut controlul asupra direcției de mers, a intrat în coliziune cu mai mulți copaci de pe partea dreaptă a sensului de deplasare, după care s-a răsturnat în afara părții carosabile. Oamenii legii nu exclud varianta ca tragicul eveniment rutier să se fi petrecut cu multe ore înainte ca trupul neînsuflețit să fie descoperit de persoana care a alertat autoritățile.

ADVERTISEMENT

Tânărul de 21 de ani era în drum spre casa bunicilor

Aceleași surse relatează că victima ar fi plecat din Alexandria imediat după miezul nopții, dorind să ajungă la casa bunicilor din satul Moșteni, comuna Furculești. Polițiștii trebuie acum să stabilească toate cauzele care au dus la producerea tragicului accident.

În această dimineaţă, în jurul orei 7,00, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizaţi prin apel la numărul unic de urgenţă 112 cu privire la faptul că pe DN 52, în apropierea comunei Furculeşti, se află un autoturism abandonat, în afara părţii carosabile.

ADVERTISEMENT

Poliţiştii care s-au deplasat la faţa locului au constatat, din primele date, că ar fi vorba despre un accident rutier, în urma căruia un tânăr în vârstă de 21 de ani a decedat”, au precizat reprezentanţii IPJ Teleorman.