News

Tragedie în Timișoara! O femeie a fost ucisă în plină stradă

30.10.2020 | 08:08
Tragedie in Timisoara O femeie a fost ucisa in plina strada
ADVERTISEMENT

Polițiștii timișoreni încearcă să dea de urma unui tâlhar care a atacat noaptea trecută în plină stradă o femeie de 38 de ani ce se întorcea de la serviciu. Din păcate, leziunile suferite în urma agresiunii i-au fost fatale victimei.

Nefericitul incident s-a petrecut într-o zonă retrasă, pe strada Jean Monnet din orașul de pe Bega. Un trecător a fost cel care a observat că femeia zace inconștientă în iarbă și a anunțat autoritățile.

ADVERTISEMENT

Echipajul medical ajuns în scurt timp la fața locului a constatat că victima se afla în stare gravă, cu urme de violență la nivelul feței și în zona gâtului. Din păcate, avea să-și dea ultima suflare în ambulanță, în drum spre spital.

Caz șocant în Timișoara. O femeie a murit după ce a fost sugrumată în plină stradă

Ajuns la fața locului, soțul femeii a observat că acesteia îi lipseau portofelul și telefonul mobil. Incidentul s-a petrecut într-o zonă retrasă, în timp ce victima se întorcea acasă de la serviciu.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, tâlharul s-a năpustit asupra ei în încercarea de a-i smulge poșeta. Lovită cu bestialitate la nivelul feței și în zona gâtului, aceasta s-a prăbușit la pământ. După ce și-a dus „misiunea” la îndeplinire, agresorul a fugit de la fața locului.

Bătrână tâlhărită în scara blocului

Din păcate, nu este singurul caz de acest gen petrecut recent în Timișoara. O femeie de 75 de ani a fost jefuită de un tânăr chiar în scara blocului. Atacatorul a reușit să-i smulgă lănțișorul din aur cu pandantiv pe care aceasta îl avea la gât și să se facă nevăzut.

ADVERTISEMENT

Bătrâna a anunțat tâlhăria la poliție, iar oamenii legii au reușit să îl identifice pe făptaș. A fost reținut ulterior și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș.

Lănțișorul a fost recuperat și înapoiat persoanei vătămate. În urma probatoriului administrat, s-a dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale pentru săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

ADVERTISEMENT

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, au transmis reprezentanții IPJ Timiș.

ADVERTISEMENT