News

Tragedie în Timișoara. Un tânăr a fugit gol de acasă și s-a aruncat de la etajul 6

03.03.2021 | 10:09
Tragedie in Timisoara Un tanar a fugit gol de acasa si sa aruncat de la etajul 6
ADVERTISEMENT

O sinucidere stranie a șocat locatarii unui bloc din Timișoara în această săptămână. Un tânăr de 23 de ani a fugit complet dezbrăcat de acasă în toiul nopții, s-a dus într-un bloc vecin, iar de acolo s-a aruncat în gol de la etajul 6.

Cumplitul eveniment a avut loc în noaptea de luni spre marți, undeva în jurul orei 3.00, atunci când locatarii blocului unde a avut loc tragedia au fost treziți din somn de o bubuitură puternică.

ADVERTISEMENT

Ajunși la fața locului, cei de pe echipajul de ambulanță nu au mai putut face nimic și au constatat decesul băiatului.

Sinucidere în Timișoara. Un tânăr de 23 de ani s-a aruncat de la etajul 6

Sinucidere greu de explicat, în noaptea de luni spre marți, în municipiul Timișoara. Un tânăr de 23 de ani s-a trezit în plină noapte și a fugit de acasă, fără haine pe el.

ADVERTISEMENT

A intrat apoi într-un bloc vecin și s-a aruncat de la etajul 6, scrie publicația Tion.

Victima locuia împreună cu un prieten pe strada Ioan Barac din Timișoara. În noaptea de luni spre marți, în jurul orei 3, s-a trezit având un comportament ciudat și a fugit de acasă, complet dezbrăcat, le-a povestit prietenul său polițiștilor.

Tânărul a ajuns până la un bloc de pe bulevardul Dâmbovița, a intrat în scară și a urcat la etajul 6. A forțat ușa de la intrarea în spălătorie și s-a aruncat în gol.

ADVERTISEMENT

Anchetă deschisă de Poliție în acest caz

Locatarii au dat alarma la numărul de urgenta 112, însă medicii sosiți foarte rapid la locul incidentului nu au mai putut face nimic pentru tânăr, impactul de la o așa înălțime fiind-i fatal.

Până la această oră, nimeni nu știe ce anume l-a împins la acest gest extrem, cei de la Poliția Timișoara au deschis o anchetă pentru a stabili cum s-a produs nenorocirea.

ADVERTISEMENT
Tags: