News

Tragedie în Tulcea. Șoferiță ucisă după o depășire ratată. Mașina s-a făcut praf într-un copac

14.04.2021 | 17:27
Tragedie in Tulcea Soferita ucisa dupa o depasire ratata Masina sa facut praf intrun copac
ADVERTISEMENT

Accident mortal în Tulcea. O șoferiță de 52 de ani a murit după ce a intrat cu mașina într-un copac. Automobilul a fost transformat într-un morman de fiare contorsionate.

Șoferiță ucisă după o depășire ratată. Mașina s-a făcut praf într-un copac

O femeie în vârstă de 52 de ani, din localitatea tulceană Dăeni, care conducea o Dacia 1310 pe DN22, a murit pe loc, într-un accident care a avut loc miercuri de dimineață pe porțiunea de șosea dintre localitățile Topolog și Saraiu, în sensul de mers spre Topolog, scrie publicația Tulcea Noastră.

ADVERTISEMENT

Potrivit IPJ Tulcea, femeia a a intrat în depășirea unui alt vehicul care circula în aceeași direcție de mers și la revenirea pe bandă a acroșat mașina depășită, fiind proiectată într-un copac din afara părți carosabile.

Impactul a fost unul extrem de violent și șoferița a murit pe loc, mașina fiind transformată într-un morman de fiare dezmembrate.

ADVERTISEMENT
Tragedie în Tulcea. Șoferiță ucisă după o depășire ratată. Mașina s-a făcut praf într-un copac
Tragedie în Tulcea. Șoferiță ucisă după o depășire ratată. Mașina s-a făcut praf într-un copac Foto: IPJ Tulcea

“În jurul orei 09:00, am fost solicitați să intervenim pentru gestionarea unei situații de urgență generată de un accident rutier produs pe DN 22A între localitatea Topolog și Saraiu. În accident a fost implicat un autoturism, care a intrat în coliziune cu un copac de pe marginea carosabilului.

La fața locului s-au deplasat 5 echipaje de pompieri cu o autospecială de stingere cu modul descarcerare, o ambulanță SMURD din cadrul Stației de pompieri Babadag, o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și o ambulanță SMURD din cadrul Detașamentului de pompieri Tulcea, precum și un echipaj din cadrul Serviciului Județean de Ambulanță Tulcea.

ADVERTISEMENT

În urma accidentului rutier a rezultat o victimă încarcerată. Pompierii au procedat pentru extragerea victimei, în vârstă de 52 ani. Din nefericire, victima, prezenta leziuni incompatibile cu viața, echipajul SAJ pronunțând decesul”, a informat ISU Tulcea.

Polițiștii tulceni precizează că vor continua cercetările în vederea stabilirii tuturor cauzelor și circumstanțelor producerii accidentului.

ADVERTISEMENT

“În cursul zilei de azi, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Tulcea au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier în care a fost implicat un autoturism care a intrat în coliziune cu un copac, pe DN22.

Din primele verificări a rezultat faptul că un autoturism condus de o femeie de 52 de ani din localitatea Dăeni, ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un arbore de pe marginea drumului. În urma accidentului, a rezultat decesul femeii de 52 de ani”, au comunicat reprezentanții IPJ Tulcea.

ADVERTISEMENT