News

Tragedie în Vaslui. Tatăl a 10 copii a murit într-un accident rutier

Un bărbat din Vaslui, tatăl a 10 copii, a murit după ce autoturismul în care se afla a fost implicat într-un accident rutier.
28.06.2021 | 20:59
Tragedie in Vaslui Tatal a 10 copii a murit intrun accident rutier
ADVERTISEMENT

Bărbatul în vârstă de 52 de ani tocmai se întorsese din străinătate după mulți ani. Reușise să adune bani pentru a construi o casă pentru familia sa. Nu a mai apucat însă să-și realizeze visul. Acesta era pasager într-o mașină care nu a acordat prioritate și a fost spulberată de o autoutilitară înmatriculată în Bacău.

Cumplitul accident a avut loc în comuna Dragomirești, pe Drumul Județean 243. Trei persoane au ajuns la spital.

ADVERTISEMENT

Tragedie în Vaslui

Potrivit polițiștilor, accidentul a avut loc în urma unei neacordări de prioritate. Tragedia s-a petrecut în comuna Dragomirești, pe Drumul Județean 243. Un tânăr care conducea o mașină cu volanul pe dreapta a vrut să iasă de pe o stradă laterală. Nu a acordat prioritate și a fost izbit de o autoutilitară.  În urma impactului violent cele două autovehicule au ajuns la zeci de metri de locul unde s-a produs accidentul. Mașina s-a oprit într-un gard.

Bărbatul de 52 de ani care a murit era doar pasager. A fost resuscitat aproape o oră, dar nu a putut fi salvat. Acesta a lăsat orfani 10 copii. Cinci sunt minori, iar ceilalți cinci lucrează în alte țări. Și bărbatul muncise ani buni în străinătate, iar de curând se întorsese și dorea să construiască o casă pentru familia sa.

ADVERTISEMENT

“La sosirea echipajelor de intervenție au fost găsite două autovehicule avariate, scoase în afara carosabilului (un autoturism și o autoplatforă), precum și patru victime, dintre care una aflată în stop cardio-respirator.

Concomitent cu asigurarea măsurilor PSI, pompierii militari au început manevrele de resuscitare pentru victima aflată în stare de inconștiență.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, după aproximativ o oră, victima aflată în stare de inconștiență (bărbat în vârstă de 52 ani), a fost declarată decedată.

Celelalte trei victime, bărbați cu vârste cuprinse între 34 și 43 ani, au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din cadrul Spitalului Județean de Urgență Vaslui, acestea fiind diagnosticate primar, cu traumatisme ale membrelor inferioare, respectiv durere în piept”, a declarat purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui, transmite Vremea Nouă.

ADVERTISEMENT

Localnicii sunt revoltați

Sătenii sunt supărați după tragedia care a avut loc. Aceștia spun că în același loc au mai avut loc accidente și în trecut. Aceștia susțin că autoritățile ar trebui să pună un limitator de viteză.

“Dacă se respecta viteza, nu se întâmpla așa. Nu avea cum, normal ar trebui să facă primăria, să încetinească viteza. Ei trec cu 100 la oră. Primăria să facă o limită de viteză”, a spus un alt localnic.

În cauză a fost deschis un dosar penal și urmează să se stabilească exact circumstanțele producerii accidentului.

ADVERTISEMENT
Tags: