News

Tragedie în Vaslui! Un bărbat a ars de viu într-un incendiu care i-a mistuit casa

Tragedie în Vaslui! Un bărbat a ars de viu într-un incendiu care i-a mistuit casa. Totul s-a petrecut în comuna Pușcași și intervenția echipajelor s-a dovedit a fi în zadar
22.01.2022 | 13:24
Tragedie in Vaslui Un barbat a ars de viu intrun incendiu care ia mistuit casa
ADVERTISEMENT

Un bărbat a ars de viu într-un incendiu care i-a mistuit întreaga casă. Mihai Vulpe locuia singur într-o casă bătrânească, în apropiere de școala din comuna Pușcași.

Acesta era despărțit de soție și și-a găsit sfârșitul într-un mod înfiorător. Autoritățile spun că ar fi primit vizita unui prieten, cu care a consumat băuturi alcoolice până la lăsarea serii.

ADVERTISEMENT

Tragedie în județul Vaslui!

Aflat în stare avansată de ebrietate, bărbatul nu s-a mai putut ridica din pat să stingă jarul căzut pe covor. Nu a mai durat mult până când flăcările au cuprins cele două încăperi.

La fața locului au intervenit militarii Detașamentului de Pompieri Vaslui cu două autospeciale de stingere cu apă.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, după ce au pătruns în interiorul construcției, aceștia au identificat o persoană de sex masculin carbonizată.

Mai mult decât atât, tragedia putea căpăta proporții pentru că incendiul risca să se extindă din cauza vântului puternic.

ADVERTISEMENT

“În această dimineață, Detașamentul de pompieri Vaslui a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje pentru limitarea și lichidarea unui incendiu izbucnit într-o locuință din localitatea Pușcași,  comuna Pușcași.

La sosirea echipajelor de intervenție incendiul se manifesta violent în două dintre încăperile locuinței și parțial, la nivelul acoperișului.

ADVERTISEMENT

Din cauza vântului, exista pericolul de propagare a incendiului la alte două locuințe aflate în aceeași curte. In timpul intervenției a fost descoperit cadavrul carbonizat al unei persoane, un bărbat în vârstă de 61 ani.

A ars mobilierul din cele două încăperi, două uși,  trei ferestre, diverse textile și materiale plastice. Pompierii militari au reușit să salveze cele două locuințe aflate în pericol.

Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă cu acumulare de căldură.  În apropierea sobei erau depozitate foarte multe materiale inflamabile”, a precizat Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al ISU Vaslui.

ADVERTISEMENT
Tags: