News

Tragedie în Vaslui. Un bărbat aflat la pescuit s-a înecat într-un lac. Avea 38 de ani

Un bărbat de 38 de ani, aflat la pescuit, s-a înecat într-un lac din județul Vaslui.
30.06.2021 | 13:19
Tragedie in Vaslui Un barbat aflat la pescuit sa inecat intrun lac Avea 38 de ani
ADVERTISEMENT

Un cetățean din Vrancea, venit la pescuit în județul Vaslui, s-a înecat în lacul de la barajul Solești.

Un bărbat de 38 de ani s-a înecat într-un lac din Vaslui. Se afla la pescuit

Din primele informații, bărbatul de 38 de ani era în zonă alături de un grup mai mare de pescari. La un moment dat, acesta a căzut în apele barajului.

ADVERTISEMENT

După aproape o oră de căutări, trupul bărbatului a fost găsit și adus la mal, unde medicii au efectuat manevrele de resuscitare.

”Detașamentul de pompieri Vaslui intervine cu o autospecială de căutare salvare, o barcă, o ambulanță SMURD tip C1 (TIM) și echipaje specializate pentru căutarea unei persoane posibil înecate în acumularea Solești.

ADVERTISEMENT

După aproximativ o oră de căutare, în apă a fost găsit corpul unui bărbat în vârstă de 38 ani. Victima este în stare de inconștiență și sunt efectuate manevre de resuscitare.

Din primele informații, bărbatul făcea partea dintr-un grup de persoane venite la pescuit”, a declarat purtătorul de cuvânt de la ISU Vaslui, conform celor de la Vremea Nouă.

ADVERTISEMENT

Cei prezenți în zona lacului Solești spun că în momentul când a fost scos din apă, bărbatul avea mai multe răni la cap. Victima este din județul Vrancea.

În acest moment, polițiștii efectuează cercetări, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

ADVERTISEMENT

Tragedie similară produsă în județul Prahova

În urmă cu o săptămână, o tragedie asemănătoare s-a petrecut și în județul Prahova. Un băiat de doar 14 ani a căzut într-o balastieră și nu a mai putut fi salvat.

Echipajele de salvatori au făcut tot ce au putut pentru a-l găsi pe băiatul de 14 ani care căzuse într-un lac de balastieră, în zona Gura Vitioarei, din județul Prahova. În momentul în care au reușit să-l găsească pe copil, acesta era inconștient și nu a mai putut fi salvat.

Cu doar câteva zile înainte de tragedie, elevul susținuse proba la matematică, din cadrul Evaluării Naționale. Acesta s-ar fi plimbat pe malul apei și se pare că a alunecat. Alți copii au încercat să-l salveze dar nu au reușit.

ADVERTISEMENT
Tags: