News

Tragedie în Vrancea. O familie a murit arsă de vie, după ce casa i-a luat foc. Fiul a intrat în flăcări să-și salveze mama

Tragedie într-o localitate din județul Vrancea. O familie a fost găsită moartă în propria casă incendiată. Din primele detalii, un tânăr ar fi intrat în flăcări să-și salveze mama, imobilizată la pat.
15.11.2021 | 20:40
Tragedie in Vrancea O familie a murit arsa de vie dupa ce casa ia luat foc Fiul a intrat in flacari sasi salveze mama
O familie a decedat în urma unui incendiu care i-a cuprins casa. Sursa foto: ISU Vrancea
ADVERTISEMENT

Incendiul a izbucnit luni seară, în localitatea Gologanu, din județul Vrancea. Victimele sunt doi soţi şi fiul lor, acesta din urmă, conform anchetatorilor, ar fi intrat în flăcări să-și salveze mama. Însă, nu a reușit, căci și el la rândul său a fost ars de viu.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de salvare. Toți cei trei membri ai familiei (o femeie de 66 ani și doi bărbați de 68 și 43 ani -n.r) au fost găsiți carbonizați.

ADVERTISEMENT

Trupurile familiei au fost găsite carbonizate

”Trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Focşani intervin cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD pentru stingerea unui incendiu ce a cuprins o locuinţă din comuna Gologanu.

La sosirea pompierilor la locul intervenţiei, incendiul se manifesta generalizat la întreaga locuinţă, pe o suprafaţă de aproximativ 200 metri pătraţi.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, în interiorul locuinţei au fost găsite trei victime decedate, carbonizate”,  a precizat ISU Vrancea, potrivit publicației locale Monitorul de Vrancea.

Incendiul ar fi pornit după ce ar fi căzut jar din soba care încălzea locuința. Se fac în continuare cercetări în acest caz.

ADVERTISEMENT

O altă tragedie în Vrancea

Tot în ziua de 15 noiembrie, o altă tragedie a avut loc în județul Vrancea. Un șofer s-a urcat beat la volan și a ucis o persoană. Mai mult, bărbatul a și fugit de la locul accidentului.

”În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23,30, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum comunal din comuna Popeşti.

ADVERTISEMENT

La locul producerii accidentului rutier poliţiştii rutieri au identificat un autoturism în interiorul căruia se afla o victimă de sex feminin, încarcerată.

A fost solicitată intervenţia echipajelor de la descarcerare şi ambulanţă. Din nefericire, pasagera în vârstă de 36 de ani din judeţul Vaslui a decedat”, a informat IPJ Vrancea.

În zonă s-au deplasat de îndată oamenii legii, testându-l pe conducătorul auto cu aparatul etilotest. I s-a depistat o alcoolemie în valoare de 0.29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Pentru fapta sa, șoferul riscă acum ani grei de închisoare. Până la luarea unei decizii finale, a fost reținut pentru 24 de ore și urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focșani, cu propunere de arest preventiv pentru 30 de zile.

ADVERTISEMENT