News

Tragedie în Vrancea. Trei bărbați, printre care un tânăr de 24 de ani, au murit după ce au căzut într-o fântână

Triplă tragedie în județul Vrancea. Trei bărbați, printre care și un tânăr de 24 de ani, au murit, marți după amiaza, după ce au căzut într-o fântână adâncă de 15 de metri.
21.06.2022 | 18:55
Tragedie in Vrancea Trei barbati printre care un tanar de 24 de ani au murit dupa ce au cazut intro fantana
Trei bărbați au murit în Vrancea după ce au căzut într-o fântână adâncă de 20 de metri. Cum s-a produs tragedia. Sursa foto (ilustrativ): romaniatv.net
ADVERTISEMENT

Tragedie în Vrancea. Trei bărbați au murit, marți, după ce au căzut într-o fântână extrem de adâncă.

Trei bărbați au murit în Vrancea după ce au căzut într-o fântână adâncă de 15 de metri. Cum s-a produs tragedia

Din primele informații, trei bărbați din comuna Tănăsoaia au coborât marți într-o fântână adâncă de 15 metri pentru a o curăța.

ADVERTISEMENT

Din motive încă necunoscute, aceștia au rămas blocați în acest puț. Localnicii au alertat autoritățile prin apel la 112.

ISU Vrancea a anunțat că marți, 21 iunie, la ora 15:12, s-a primit sesizare prin S.N.U.A.U 112 cu privire la faptul că trei bărbați au căzut într-un puț, cu adâncimea de 15 metri, situat în comuna Tănăsoaia, jud. Vrancea.

ADVERTISEMENT

Imediat, patru echipaje ale Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vrancea, împreună cu pompierii voluntari ai Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tănăsoaia, au intervenit în comuna vrânceană.

”Un echipaj al SAJ Vrancea, alături de două echipaje de prim ajutor de la Adjud şi Podu Turcului, au intervenit pentru acordarea primului ajutor în cazul a trei persoane care au fost scoase dintr-o fântână, la Tănăsoaia.

ADVERTISEMENT

Din nefericire, resuscitarea celor trei bărbaţi de 24, 32 şi respectiv 42 de ani a avut rezultat negativ, echipajele de ambulanţă trebuind să declare decesul acestora.

Deocamdată nu se cunoaşte cauza decesului, aceasta urmând a fi stabilită în urma autopsiei”, a declarat, pentru Agerpres, purtătorul de cuvânt al SAJ Vrancea, Marinela Preda.

ADVERTISEMENT

Poliția județeană efectuează cercetări pentru a afla cauzele producerii triplei tragedii

Ajunse la fața locului, forțele de intervenție din cadrul ISU au acționat cu ajutorul accesoriilor din dotare pentru extragerea victimelor din fântână.

Din nefericire, cele trei victime, de sex masculin, în vârstă de 42, 32 și 24 de ani, nu mai prezentau semne vitale și au fost declarate decedate de echipajele Serviciului de Ambulanță Județean.

În acest moment, organele abilitate din cadrul I.P.J. Vrancea efectuează cercetări pentru a stabili împrejurările producerii evenimentului tragic.

În urmă cu nici două săptămâni, o tragedie similară a avut loc în Botoșani. Un copil de 2 ani, din orașul Flămânzi, a murit după ce a căzut într-o fântână. Poliția a deschis o anchetă în acest caz. Mai multe detalii, AICI.

ADVERTISEMENT