Sporturi

Tragedie în wrestling! 3 staruri au murit într-o singură zi. Și-a luat viața în închisoare

30.07.2018 | 14:18
Tragedie în wrestling! 3 staruri au murit într-o singură zi
ADVERTISEMENT

Tragedie în wrestling! 3 staruri au murit într-o singură zi. Legendarul Nikolai Volkoff a murit la o săptămână după ce a suferit un atac de cord, în timp ce Brickhouse Brown, cunoscut la sfârșitul anilor ’80, a murit după ce s-a confruntat mult timp cu cancerul de prostată. Un alt fost wrestler, Brian Lawler, a murit la spital, după ce a încercat să se sinucidă în închisoare.

Fanii wrestlingului sunt în doliu, după ce trei vedete au murit pe 29 iulie 2018. Mai întâi a fost anunțat decesul legendarului Nikolai Volkoff, cel care a făcut meciuri memorabile cu Bruno Sammartino și a câștigat, alături de The Iron Sheik, titlurile pe echipe la Wrestlemania. Născut la Split, Volkoff a plecat în Canada cu lotul de halterofili al Iugoslaviei. A debutat la Stampede Wrestling în Canada, apoi a făcut trecerea în Statele Unite la NWA și WWF. A intrat în Hall of Fame-ul WWE în 2005. Și-a pierdut viața după ce, în urmă cu o săptămână, a suferit un atac de cord.

ADVERTISEMENT

După doar câteva ore, Brickhouse Brown a fost declarat mort. Cunoscut la sfârșitul anilor 80 și în anii 90 în NWA și în USWA, fostul sportiv le lupta de un an cu cancerul de prostată, fiind internat într-un spital din Mississippi. Decesul a fost declarat pentru prima dată pe 20 iulie, însă Brown s-a trezit la scurt timp după anunțul medicilor. Brickhouse Brown s-a stins din viață la vârsta de 57 de ani.

Tragedie în wrestling! 3 staruri au murit într-o singură zi

Ultima tragedie s-a produs duminică seara, când fostul wrestler Brian Lawler a încercat să se sinucidă în închisoarea din Memphis, Tennessee. Lawler fusese închis pentru conducere sub influenţa alcoolului şi refuzul de a opri la semnalele poliţiştilor. Brian a fost fiul lui Jerry “The King” Lawler, unul dintre cele mai importante nume din istoria wrestlingului. A ajuns în WWE în 1997 și a devenit campion pe echipe în 2000. A fost dat afară din WWE din cauza consumului de droguri și a continuat în TNA. În 2011 s-a întors în WWE și a participat la Wrestlemania 27, însă nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Se pare că după ce a fost încarcerat în închisoarea din Memphis, Brian Lawler i-ar fi cerut tatălui său să îi plătească ieșirea din spatele gratiilor, însă acesta ar fi decis să îi dea o lecție fostului star și ar fi refuzat.

ADVERTISEMENT

Brian a încercat să se spânzure în celula în care se afla închis, însă a fost descoperit de gardieni, care au chemat o ambulanță cu care a fost dus la spital. Din păcate, medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.