News

Tragedie într-o familie de români din Italia. Alina a murit, soțul și copiii sunt grav răniți, după o explozie

Tragedie într-o familie de români din Italia. Soția Alina a murit, iar partenerul ei de viață și copiii cuplului sunt grav răniți, după o explozie.
26.03.2023 | 15:05
Tragedie intro familie de romani din Italia Alina a murit sotul si copiii sunt grav raniti dupa o explozie
Tragedie într-o familie de români din Italia, după o explozie. Alina a murit, soțul și copiii sunt grav răniți. Sursa foto: nordest24.it / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Duminică, 26 martie, la primele ore ale zilei, o tragedie a lovit o familie de români din Italia. Alina, o tânără de 36 de ani a murit, iar soțul și copiii cuplului sunt grav răniți, după o explozie urmată de un incendiu.

Tragedie într-o familie de români din Italia, după o explozie. Alina a murit, soțul și copiii sunt grav răniți

Drama din această dimineață a avut loc în Sant’Urbano, o localitate din provincia Padova, în nord-estul Italiei. Aici, o vilă cu două etaje a fost afectată de o explozie, urmată de un incendiu.

ADVERTISEMENT

În urma acestei deflagrații, o tânără mamă cu origini românești, Alina Crenicean, a murit. Soțul acesteia și cei doi copii ai familie au fost grav răniți, informează publicația locală Nordest24.

Presa din peninsulă informează că explozia a avut loc cu puţin înainte de ora 8.00. Atunci, pompierii care acționează în Sant’Urbano au fost alertați cu privire la un incendiu care s-a produs în interiorul unei case. Din datele preliminare reiese că o cauză probabilă a tragediei este o scurgere de gaze.

ADVERTISEMENT

Potrivit sursei citate, tânăra româncă pregătea micul dejun atunci când s-a produs explozia. Restul familiei era la etajul superior și asta le-a permis să scape cu viață. Soțul femeii și-a luat copiii în brațe și a ieșit în exterior.

Nici acești membri ai familiei nu au scăpat nevătămați după această explozie. Atât soțul, cât și copiii au suferit răni destul de grave. Unul dintre minori a fost transportat cu avionul la spital, iar tatăl și celălalt copil cu ambulanța.

ADVERTISEMENT

Pagubele materiale la casa unde au avut loc explozia, apoi incendiul, sunt extrem de însemnate. Clădirea aproape că s-a dărâmat. Au urmat operațiuni de stingere a focului. Investigațiile sunt acum în curs pentru a stabili cauzele exacte ale exploziei.

Cine este româncă decedată în explozia din Padova

Presa din Italia mai notează că Alina Crenicean locuia în această țară de mai mulți ani. A venit aici în urmă cu un deceniu și și-a întemeiat o familie alături de Michelangelo Negrello, care este originar din Sant’Urbano. Aceștia au doi copii.

ADVERTISEMENT

Au fost scene cumplite, duminică dimineața la casa româncei din Padova. Mama acesteia nu vrut să accepte faptul că fiica ei a murit. ”Vreau să-mi văd copila! Vreau să-mi văd copila!”, a strigat aceasta, în fața casei mistuite de flăcări.

ADVERTISEMENT