News

Tragedie într-o localitate din Iași. Și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat

15.02.2021 | 12:03
Tragedie intro localitate din Iasi Sia injunghiat sotia apoi sa spanzurat
ADVERTISEMENT

Tragedie petrecută luni dimineață în județul Iași. Un bărbat din localitatea Ion Neculce și-a înjunghiat soția, apoi și-a pus capăt zilelor, după ce s-a spânzurat în podul casei.

Din primele informații, serviciul 112 a fost apelat luni la primele ore ale zilei de o femeie din satul Războieni (comuna Ion Neculce), care a anunțat faptul că a fost înjunghiată.

ADVERTISEMENT

Imediat, la fața locului au fost trimise echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean (SAJ). Medicii au găsit la fața locului o femeie grav rănită și un bărbat decedat.

Tragedie într-o localitate din Iași. Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat

Potrivit celor de la Bzi, o femeie înjunghiată de un bărbat a sunat de urgentă la numărul unic 112 şi a solicitat intervenţia a două echipaje de la SAJ. Victima a reclamat că a fost înjunghiată de un bărbat, iar agresorul a fost găsit spânzurat în pod.

ADVERTISEMENT

”În localitatea Ion Neculce se află un echipaj de tip C2 cu medic la o pacientă înjunghiată. Aceasta a mai solicitat incă un echipaj de tip C2. Conform datelor existente, agresorul femeii a fost găsit spânzurat. În cauză, la intervenţia s-a dirijat un echipaj de prim ajutor şi o Terapie Intensivă Mobilă.

Femeia este transportată la UPU Iași din cadrul Spitalului Sf. Spiridon”, a declarat prof. dr. Diana Cimpoeșu, medic coordonator UPU SMURD Iași, conform sursei citate.

ADVERTISEMENT

Evenimentul tragic a avut loc în satul Războieni, comuna Ion Neculce, din județul Iași. Bărbatul, în vârstă de 53 de ani, soțul, ar fi lovit-o soție, în vârstă de 49 de ani, cu un topor, apoi a înjunghiat-o.

Femeia se află în comă, într-un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă (TIM). Medicii au constatat că aceasta are un traumatism cranio-cerebral şi este transportată de urgență la spitalul de Neurochirurgie. Cadrele medicale au precizat că femeia este intubată și ventilată mecanic.

ADVERTISEMENT
Tragedie într-o localitate din Iași. Un bărbat și-a înjunghiat soția, apoi s-a spânzurat. Sursa foto: bzi.ro

Care a fost cauza conflictului

Sursa citată, care notează declarațiile unor vecini, mai scrie că bărbatul ar fi fost condamnat în trecut pentru omor. Acesta ar fi omorât un bărbat.

Cei doi soți implicați în conflictul de luni se aflau într-o procedură de divorţ. Aceştia nu se mai înţelegeau deloc, iar bărbatul spânzurat şi-ar fi ameninţat de mai multe ori soţia că o omoară.

ADVERTISEMENT
Tags: