News

Tragedie într-un bloc din Pitești. Locatarii au găsit o femeie incendiată la subsol

Polițițtii din Argeș investighează cazul unei femei care a fost găsită incendiată la subsolul unui bloc din Pitești. Oamenii legii speculează că este vorba despre o sinucidere.
19.04.2022 | 15:26
Tragedie intrun bloc din Pitesti Locatarii au gasit o femeie incendiata la subsol
ADVERTISEMENT

Tragedie în Argeș, acolo unde locatarii dintr-un bloc din Pitești au găsit o femeie moartă la subsolul blocului. Aceasta prezenta urme care indicau incendierea, notează News.ro.

Polițiștii investighează moartea femeii

Locatarii dintr-un bloc din Pitești au sunat la 112 după ce au descoperit în subsolul clădirii în care locuiau cadavrul unei femei. Acesta prezenta o serie de urme care indicau faptul că a fost ars.

ADVERTISEMENT

“În dimineaţa zilei de 19 aprilie, în jurul orei 5,00, poliţiştii (…) au fost sesizaţi prin Serviciul Naţional Unic Apeluri de Urgenţă 112 despre faptul că o femeie a fost găsită decedată, cu arsuri pe suprafaţa corpului, în scara unui bloc din Piteşti, ca urmare a declanşării unui senzor de incendiu. Poliţiştii Secţiei 1 Poliţie Piteşti au luat măsuri de asigurare a locului faptei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliție Județean Argeș.

Descoperirea macabră a fost făcută de unul dintre locatari care din cauza sunetelor produse de o alarmă de incendiu s-a trezit. Atunci când a coborât la subsol el ar fi descoperit corpul femeii moarte din care încă mai ieșea fum.

ADVERTISEMENT

După cum arată informațiile de la fața locului, lângă femeie se aflau o brichetă și o sticlă cu votcă.

“La acest moment cercetările sunt în desfăşurare, identitatea femeii fiind stabilită din primele verificări că fiind o femeie de 58 de ani, din Piteşti. Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, mai transmit polițiștii.

ADVERTISEMENT

În acest moment, oamenii legii din Argeș încearcă să determine identitatea femeii care și-a pierdut viața. Primele informații pe care polițiștii le-au oferit publicului arată că aceasta avea 58 de ani.

Mai trebuie precizat că unele surse care au legătură cu această anchetă susțin că femeia care și-a pierdut viața nu a fost identificată inițial de locatari. Cu toate acestea, ulterior ei le-au explicat polițiștilor că aceasta asigura curățenia în bloc.

ADVERTISEMENT

În acest moment, oamenii legii anchetează circumstanțele în care femeia de 58 de ani și-a pierdut viața și suspectează că aceasta s-ar fi sinucis. Asta deoarece camerele de filmare din bloc nu arată că la subsol ar mai fi intrat și alte persoane.

“În cauză urmează să fie întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul Penal, iar cauzele decesului să fie stabilite în urma efectuării autopsiei medico-legale. (…) Cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul persoanei”, au mai transmis polițiștii.

ADVERTISEMENT
Tags: