Tragedie într-un spital din Bistrița! O femeie cu COVID-19 s-a sinucis în spital

Alexandru Năstase   
în HotNews
28/11/2020, 16:01
Tragedie într-un spital din Bistrița! O femeie cu COVID-19 s-a sinucis în spital
O femeie s-a sinucis în spitalul din Bistrița. Sursa foto - facebook

Tragedie într-un spital din Bistrița acolo unde o femeie a decis să-și pună capăt zilelor. Conform primelor informații, aceasta primise răspuns pozitiv la testarea împotriva COVID-19.

Totul s-a petrecut într-o toaletă de la etajul 4 al unității medicale, etaj unde se află internaţi bolnavii infectaţi cu noul coronavirus.

Anunțul a fost făcut chiar de unitatea medicală. Conform doctorilor, femeia, în vârstă de 55 de ani, a fost internată încă din data de 23 noiembrie.

Tragedie într-un spital din România!

Aceasta prezenta o formă medie de COVID-19. Culmea, pe întreaga perioada spitalizării, starea acesteia de sănătate s-a ameliorat.

Cu toate acestea, nu se cunoaște motivul exact pentru care femeia a luat o astfel de decizie. Medicii spun că nu se așteptau la așa ceva, mai ales că situația ei devenea din ce în ce mai optimistă.

Nefericitul eveniment s-a petrecut la Secţia Boli infecţioase a Spitalului Judeţean de Urgenţă Bistriţa. Pacienta, domiciliată în Beclean, internată în salonul nr. 30 al secţiei, a mers la toaletă acolo unde a recurs la teribilul gest.

Medicii spun că aceasta primea medicamentație bazată pe antivirale, antibiotice, antiinflamatoare şi simptomatice, neexistând indicii că pacienta ar avea probleme din sfera psihiatrică.

Potrivit informării remise de Spitalul Judeţean de Urgenţă Bistriţa, pacienta a fost găsită de către infirmiere, în jurul orei 4,00 dimineața, în stare de inconştienţă.

În ciuda tuturor eforturilor depuse de doctori, aceștia nu i-au mai putut salva viața. Pe corpul femeii s-au constat două plăgi înjunghiate, una latero-cervicală dreapta şi una în hemitoracele stâng, în zona submamară. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili exact împrejurările în care a survenit decesul

 

Închide ×