News

Tragedie într-un spital din Cluj. O tânără însărcinată în 3 luni și bebelușul ei au murit după 10 zile de comă

Momente foarte grele pentru familia unei tinere din județul Cluj. La 21 de ani, Timeea se pregătea să devină mămică, dar o problemă de sănătate i-a adus sfârșitul.
19.08.2022 | 09:18
Tragedie intrun spital din Cluj O tanara insarcinata in 3 luni si bebelusul ei au murit dupa 10 zile de coma
Timeea, alături de iubitul ei. Foto: Facebook Timeea AiSha – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Potrivit jurnaliștilor de la stiridecluj.ro, Timeea era însărcinată în 3 luni și la 7 august a fost internată în stare gravă la Secția de Neurochirurgie a Spitalului Clinic Județean de Urgență (SCJU) Cluj-Napoca.

Tânără moartă în clinica din Cluj. Familia acuză medicii

Din păcate, ea a murit miercuri. Sursa citată a completat că Timeea se afla în comă din cauza unei tromboze venoase. ”În acest caz este vorba despre ignoranță și nepăsarea unor medici ce nu trebuie să mai rămână în sistemul de sănătate.

ADVERTISEMENT

Este inacceptabil să fie respins un pacient și tratat cu superficialitate. Rușine Clinicii de Obstetrică-Ginecologie Dominic Stanca și Spitalului din Gherla.

Purtați o mare vină pentru decesul tinerei Timeea”, se arată în mesaj postat de reprezentanții grupului de Facebook ”Lupta pt Seby”, care au făcut cunoscut cazul tinerei.

ADVERTISEMENT

Conform cluj24.ro, familia tinerei acuză că Timeea a murit din cauza faptului că nu a fost tratată la timp. La începutul lunii august, ea a ajuns în stare critică la un spital din Gherla. Ulterior fost transferată la spitalul din Cluj.

Prognosticul medicilor a fost rezervat de la început

Din nefericire, ea a intrat în comă și în ciuda eforturilor depuse de medicii s-a ajuns la acest final negru. A murit și bebeluşul pe care ea îl purta în pântec.

ADVERTISEMENT

Pacienta a ajuns in stare critică la UPU, la 7 august 2022, în comă vasculară profundă, ca urmare a unei tromboze venoase. A fost preluată pentru îngrijiri de Secția ATI Neurochirurgie.

La această oră se află sub tratament, echipa medicală depune efort susținut pentru ingrijirea ei. Prognosticul medicilor este rezervat”, au transmis reprezentanții SCJU Cluj-Napoca la 12 august, cu privire la starea în care se afla Timeea.

ADVERTISEMENT

Tânăra a ajuns la spitalul din Gherla la puțin timp după ce a început sa vomite și să se simtă din ce în ce mai rău. După ce a fost internată la spitalul din Gherla, situația ei s-a agravat de la o zi la alta.

ADVERTISEMENT