News

Tragedie într-un ștrand din Vâlcea. Un bărbat a murit înecat într-un bazin cu apă sărată

Sfârșit cumplit pentru un bărbat care a murit înecat într-un bazin cu apă sărată, într-un ștrand din Vâlcea. Cum s-a produs tragedia
29.06.2024 | 15:29
Tragedie intrun strand din Valcea Un barbat a murit inecat intrun bazin cu apa sarata
Un bărbat a murit înecat într-un bazin cu apă sărată, într-un ștrand din Vâlcea. Foto Vâlcea turistică
ADVERTISEMENT

O adevărată tragedie a avut loc, sâmbătă, într-un ștrand din județul Vâlcea, aici unde un bărbat a murit înecat într-un bazin cu apă sărată. Totul s-a produs la primele ore ale dimineții, înainte ca turiștii să apară.

Un bărbat a murit înecat într-un bazin cu apă sărată, într-un ștrand din Vâlcea

Bărbatul, de 54 de ani din comuna Olanu, era angajat al Primăriei Râmnicu Vâlcea, la Direcția de Administrare a Domeniului Public (DADP), potrivit presei locale. Sâmbătă dimineață, el curăța unele dintre bazinele ștrandului Ostroveni.

ADVERTISEMENT

Din primele cercetări, se pare că bărbatului în vârstă de 54 de ani i s-a făcut rău. În acel moment a căzut în bazinul cu apă sărată, iar ulterior s-ar fi înecat. A fost găsit mult prea târziu de ceilalți angajați.

Oamenii au sunat la 112, iar în zona respectivă au venit echipajele medicale. Salvatorii au efectuat manevre de resuscitare, însă acestea au fost în zadar. După câteva zeci de minute, a fost declarat decedat.

ADVERTISEMENT

La fața locului au ajuns și polițiștii din municipiul Râmnicu Vâlcea, pentru a desfășura cercetări. Oamenii legii au întocmit dosar penal, iar verificările continuă pentru a se stabili, în mod clar, în ce circumstanțe s-a petrecut tragedia.

„Medicii ajunşi la faţa locului au efectuat manevrele de resuscitare, însă, din nefericire, a fost declarat decesul bărbatului. Trupul neînsufleţit al acestuia a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Vâlcea în vederea efectuării necropsiei”, a informat IPJ Vâlcea.

ADVERTISEMENT

Un adolescent a fost luat de ape chiar în fața tatălui său

Un caz similar a fost înregistrat, vineri, 28 iunie, în județul Mehedinți. Un adolescent de 17 ani și-a pierdut viața, în zona localității Șimian, după ce s-a înecat în Dunăre. Scenele cumplite au avut loc chiar în fața tatălui său.

Cercetările preliminare ale polițiștilor au arătat că băiatul a intrat în apă, fiind însoțit de un prieten. Însă, victima nu știa să înoate. Din păcate, băiatul a fost luat de curenții puternici și înghițit de ape.

ADVERTISEMENT

A fost găsit după trei ore de pompierii sosiți la fața locului, fiind decedat. Martorii spun că nici tatăl adolescentului nu știa să înoate, de aceea nu a putut interveni pentru a-și salva copilul, fiind nevoit să îl vadă cum este luat de ape.

ADVERTISEMENT
Tags: