TRAGEDIE în Italia. Un român a murit, iar alţi 9 au fost răniţi într-un grav accident

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
11/08/2016, 20:15
TRAGEDIE în Italia. Un român a murit, iar alţi 9 au fost răniţi într-un grav accident

Cel puţin un român a murit, iar alţi 9 au fost răniţi, după ce un microbuz care transporta angajaţi sezonieri români s-a lovit cu un camion, joi, în regiunea italiană Puglia. Unele dintre victime sunt în stare critică.

Accidentul a avut loc joi la prânz pe Drumul naţional italian SS16, în apropierea localităţii San Severo, situată în regiunea Puglia. Un microbuz înmatriculat în Italia care transporta muncitori sezonieri români s-a lovit frontal cu un TIR.

Un român în vârstă de 24 de ani a murit în accident, iar alte nouă persoane, tot români, au fost rănite, unele fiind în stare gravă.

Numeroase ambulanţe, echipaje de poliţie şi reprezentanţi ai Administraţiei naţionale pentru drumuri (ANAS) au intervenit la locul accidentului. Circulaţia rutieră a fost blocată cel puţin o oră şi jumătate.

Poliţia italiană anchetează circumstanţele producerii accidentului.

sursa: libertatea.ro

Ştirea MOMENTULUI

Când joacă Simona Halep finala de la Cincinnati. Veste bună pentru români!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×