Tragedie în judeţul Mureş. O fetiţă de 11 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un TIR

Mirela Apostol   
in Hotnews
26/07/2016, 08:31
Tragedie în judeţul Mureş. O fetiţă de 11 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un TIR

Un accident grav a avut loc luni seara în judeţul Mureş. O fetiţă de doar 11 ani a fost spulberată pe trecerea de pietoni de un TIR înmatriculat în Turcia. În urma impactului, copila nu a mai avut nicio şansă şi a murit pe loc.

Nenorocirea s-a petrecut lângă o trecere de pietoni. Şoferul mastodontului a lovit-o în plin pe fetiţa care traversa strada, iar aceasta a murit pe loc.

Localnicii dau vina pe un parapet de beton montat pe mijlocul drumului ca să despartă cele două sensuri de mers. Oamenii spun că în ultima vreme s-au întâmplat mai multe tragedii în zonă din cauza zidului care reduce vizibilitatea.

Citeste mai mult pe RTV.NET

Ştirea MOMENTULUI

FCSB – Hajduk Split 2-1 în turul 3 preliminar Europa League. Gnohere, eroul roş-albaştrilor! Calificare dramatică!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×