News

Tragedie în Kosovo! Rafale de arme automate asupra unui autobuz plin cu elevi. Trei persoane au murit

Tragedie în Kosovo! Rafale de arme automate asupra unui autobuz plin cu elevi. Un individ a tras înspre mașină. Trei persoane au murit, două dintre victime fiind copii
27.11.2021 | 09:41
Tragedie in Kosovo Rafale de arme automate asupra unui autobuz plin cu elevi Trei persoane au murit
ADVERTISEMENT

Au fost momente șocante în Kosovo acolo unde un atacator a deschis focul asupra unui autobuz cu elevi. Din nefericire, trei persoane și-au pierdut viața. Două dintre victimele atentatului sunt copii.

Vorbim despre un individ înarmat care nu a ezitat o clipă și a deschis focul aproape de orășelul Decani, la aproximativ 90 de kilometri de capitala Pristina.

ADVERTISEMENT

Tragedie în statul Kosovo!

Ținta acestuia a fost reprezentată de un autobuz care transporta elevi. Un băiat şi o fată, dar şi şoferul mașinii și-au pierdut viața.

Un alt elev în vârstă de 14 ani a fost rănit, dar starea lui este stabilă. Acesta a fost transportat de urgență la cea mai apropiată unitate medicală.

ADVERTISEMENT

Potrivit presei locale, bărbatul înarmat purta o mască şi avea un pistol-mitralieră AK47. Deocamdată, motivele gestului său rămân neexplicate.

De remarcat că autobuzul era plin de elevi care se întorceau acasă de la şcoală.

Primarul satului Gllogjan Mustafa Selmani a transmis că aceștia nu mai aveau mult de parcurs până la locul de destinație.

ADVERTISEMENT

Și președintele din Kosovo, Vjosa Osmani a condamnat atacul şi a îndemnat poliţia să îi găsească pe autorii acestuia cât mai rapid posibil pentru a-i aduce în faţa justiţiei.

“Atacarea unui autobuz cu elevi este o lovitură dată securităţii şi ordinii”, a postat șefa statului pe o rețea de socializare.

ADVERTISEMENT

„Credem că a fost un singur atacator și facem totul ce este posibil pentru a afla ce s-a întâmplat și a găsi suspectul”, a declarat comandantul adjunct al secției de poliție Peja, Veton Elshani.

Interesant este că presa locală a transmis că nu este exclus ca atacul să aibă legătură cu un conflict dintre două companii locale de autobuze.

ADVERTISEMENT
Tags: