Sport

Tragedie la Atletico Madrid. Un fotbalist de la centrul de copii și juniori a decedat

28.03.2020 | 19:02
Tragedie la Atletico Madrid Un fotbalist de la centrul de copii si juniori a decedat
ADVERTISEMENT

Atletico Madrid a anunțat, printr-un comunicat postat pe site-ul oficial, decesul fotbalistului Christian Minchola, în vârstă de 14 ani, legitimat la centrul de copii și juniori al clubului.

Fotbalist al lui Atletico Madrid, decedat la 14 ani

Spania este una dintre țările europene cel mai afectate de pandemia de coronavirus, cu aproape 5.700 de decese înregistrate și, în această perioadă neagră din istoria Peninsulei, veștile rele nu se opresc.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid a anunțat decesul lui Christian Minchola, jucător de 14 ani legitimat la centrul de copii și juniori. Clubul din Capitala Spaniei nu a dezvăluit cauzele tragediei.

Familia ‘rojiblanca’ este în doliu. Christian, de la echipa U14, ne-a părăsit. Odihnește-te în pace!”, se arată în comunicatul emis de Atletico Madrid.

ADVERTISEMENT

Koke, mijlocașul echipei lui Diego Simeone, a reacționat la scurt timp de la anunțul clubului: „Viața este atât de nedreaptă. Sunt mândru că ai putut purta acest tricou. Condoleanțe colegilor, prietenilor și familiei”.

„Trăiesc un mare sentiment de nedreptate că nu le pot spune adio”

Miguel Angel Gil, directorul executiv al lui Atletico Madrid, dezvăluie că a pierdut mai mulți apropiați din cauza pandemiei de coronavirus în ultimele zile și, la fel ca în cazul fotbalistului Christian Minchola, regretă că nu le-a putut fi aproape, situație cauzată de restricțiile impuse de autorități pentru evitarea răspândirii COVID-19.

ADVERTISEMENT

În ultimele zile, persoane care mi-au fost foarte dragi au decedat, unii de coronavirus, alții de diferite maladii.

Trăiesc un sentiment de mare nedreptate să nu le pot spune adio. La fel ca în cazul lui Christian, dispariția lor mi-a rupt sufletul”, a declarat Miguel Angel Gil.

ADVERTISEMENT

De asemenea, președintele clubului, Enrique Cerezo, a transmis condoleanțe familiei tânărului fotbalist: „Sunt șocați de această teribilă veste. Atletico Madrid va fi alături de familia și prietenii lui Christian în aceste momente dificile”.

Christian Minchola a ajuns la Atletico Madrid în 2013, la doar șapte ani, și era considerat unul dintre cei mai promițători fotbaliști de la centrele de copii și juniori.

  • 14 ani avea Christian Minchola
ADVERTISEMENT