News

Tragedie la Baia Mare! Tânăra însărcinată în 5 luni și infectată cu COVID-19 a murit

30.07.2020 | 19:50
Tragedie la Baia Mare Tanara insarcinata in 5 luni si infectata cu COVID19 a murit
ADVERTISEMENT

Tragedie la Baia Mare acolo unde tânăra însărcinată în 5 luni și care era infectată cu coronavirus a încetat din viață. Femeia se afla în spital de aproximativ două săptămâni.

Starea acesteia s-a agravat însă în ultima perioadă. Acum, tânăra a reprezentat decesul cu numărul 22 al zilei. Avea doar 31 de ani și nimeni din familia ei nu a mai fost confirmat pozitiv.

ADVERTISEMENT

Încă de la internare, femeia a fost intubată. Domiciliată în Șomcuta Mare, femeia a fost transportată la spitalul din Baia Mare după ce s-a simțit extrem de rău.

Femeie însărcinată, moartă de COVID-19

A urmat un consult de specialitate, consult în urma căruia medicii i-au pus diagnosticul de dublă pneumonie. Doctorii spun însă că a refuzat tratamentul.

ADVERTISEMENT

A făcut lucrul acesta după ce a motivat că este însărcinată în cinci luni. Din păcate, la scurt timp, tânăra s-a simțit și mai rău.

Aproape imediat, medicii au luat decizia să-i facă testul pentru COVID-19. Acesta a ieșit pozitiv și tânăra a fost transferată la Spitalul de Pneumoftiziologie (TBC) – Suport COVID.

ADVERTISEMENT

Aici a ajuns la intubare. În ciuda intervenției, tratamentul pentru coronavirus nu a dat rezultatele dorite și doctorii au fost nevoiți să încerce și altceva.

S-a făcut apel la donatori de plasmă dintre persoanele care au fost deja infectate și s-au vindecat. Și după ce s-a luat această decizie, totul s-a dovedit a fi în zadar.

ADVERTISEMENT

Trebuie specificat că în buletinul oficial al autorităților, tânăra  a fost trecută având comorbități. Conform primelor informații, aceasta s-ar fi infectat la o întâlnire religioasă.

ADVERTISEMENT