News

Tragedie la Botoșani! Un elev a murit cu câteva ore înaintea Evaluării Naționale

15.06.2020 | 13:40
Tragedie la Botosani Un elev a murit cu cateva ore inaintea Evaluarii Nationale
ADVERTISEMENT

Tragedie la Botoșani acolo unde un elev a murit cu doar câteva ore înaintea Evaluării Naționale. Din nefericire ceea ce părea o joacă nevinovată s-a tranformat într-o dramă fără margini.

Un copil în vârstă de 14 ani a avut parte de un sfârșit inimaginabil. De loc din Botoșani, băiatul se juca, vineri după-amiază, cu o bilă de cauciuc.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, din motive necunoscute, bila i-a ajuns în gură, iar copilul a înghiţit-o din greşeală. Au fost momente înfiorătoare pentru că bucata de cauciuc i-a blocat acestuia căile aeriene.

Elev mort cu doar câteva ore înaintea Evaluării Naționale

Băiatul a rămas fără aer în ciuda eforturilor disperate ale celor din jur. Tânărul a intrat în cardio respirator până la sosirea echipajelor de intervenție.

ADVERTISEMENT

În ajutorul lui au sărit părinții, care erau acasă. Aceștia au văzut tot ce se întâmplă și au sunat imediat la numărul de urgență, 112.

Conform botoșaninews.ro, la fața locului a fost direcționată o ambulanță cu asistent, după care una cu medic. Toate cadrele medicale au început manevrele de resuscitare.

ADVERTISEMENT

S-a încercat aspirarea obiectului care îi bloca căile aeriene, dar acest lucru s-a dovedit a fi imposibil. Aproape imediat s-a solicitat și prezența unui echipaj de pompieri pentru a-l transporta pe copil la spital.

Din păcate, după două ore de resuscitare, acesta a murit pe Secția Pediatrie. Băiatul ar fi trebuit să susțină astăzi Evaluarea Națională.

ADVERTISEMENT

De remarcat că Poliția a deschis acum un dosar pentru ucidere din culpă, însă nu sunt și alte suspiciuni, conform Deliei Nenișcu, purtător de cuvânt al IPJ Botoșani.

 

 

ADVERTISEMENT