News

Tragedie la Brăila. O tânără de 24 de ani, cadru militar, găsită moartă. Aceasta s-ar fi sinucis

06.04.2021 | 16:27
Tragedie la Braila O tanara de 24 de ani cadru militar gasita moarta Aceasta sar fi sinucis
Tragedie la Brăila. O tânără de 24 de ani, cadru militar, găsită moartă. Aceasta s-ar fi sinucis. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Tragedie în cadrul armatei române. O tânără de 24 de ani din Brăila, angajată ca sergent în MApN, a fost găsită moartă în apartamentul în care locuia.

Trupul acesteia a fost găsit marți dimineața, iar surse apropiate anchetei susțin că femeia s-ar fi sinucis. Cadavrul cadrului militar a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru necropsie.

ADVERTISEMENT

Poliția anchetează cazul de față și anunță că a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă.

Tânără de 24 de ani, cadru militar, găsită moartă la Brăila. Aceasta s-ar fi sinucis

Potrivit presei locale din Brăila, victima, Valentina, era angajată la Unitatea Militară 01531 de pe strada Industria Sârmei.

ADVERTISEMENT

Aceasta s-ar fi spânzurat de o țeavă de gaze din apartamentul în care locuia, trupul neînsuflețit fiind găsit în dimineața zilei de 5 aprilie, în jurul orei 09:00, scrie DeBrăila.ro.

Sursa citată mai notează că Valentina, care era sergent militar, nu era căsătorită.  Tânăra și-a început activitatea în cadrul Ministerului Apărării la sfârșitul anului 2016, în calitate de gradat profesionist, ulterior urmând cursurile școlii de subofițeri.

ADVERTISEMENT

”În cursul zilei de ieri, 05.04.2021 polițiști din cadrul Poliției Municipiului Brăila au fost sesizați telefonic de către o femeie, cu privire la faptul că o tânără brăileancă, de 24 de ani a fost găsită decedată, în apartamentul în care locuia, în municipiu.

Cadavrul tinerei a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Brăila pentru necropsie”, a anunțat IPJ Brăila.

ADVERTISEMENT

Apropiații, șocați de gestul tinerei

Valentina era un cadru militar exemplu, obținând doar calificative bune și foarte bune în activitatea profesională. În viața de zi cu zi, aceasta era o fire deschisă, zâmbitoare și nimic nu anunța gestul extrem comis.

”Era un înger de fată, o fire calmă, zâmbitoare și ambițioasă. Se înțelegea bine cu toți colegii. Iubea Armata, era și pasiune, nu doar un loc de muncă”, a declarat un prieten al Valentinei pentru publicația citată.

ADVERTISEMENT
Tags: