ADVERTISEMENT
Hotnews

Tragedie la Casa Albă. Barack Obama e în doliu

Preşedintele american, Barack Obama, spune că ar inima îndoliată după ce un angajat al Casei Albe a fost omorât într-o plimbare de caritate cu bicicleta, scrie BBC....
Autor: Ionuţ Cataramă | 21.09.2015 | 11:39
Tragedie la Casa Albă. Barack Obama e în doliu

Preşedintele american, Barack Obama, spune că ar inima îndoliată după ce un angajat al Casei Albe a fost omorât într-o plimbare de caritate cu bicicleta, scrie BBC.

ADVERTISEMENT

Jake Brewer, de 34 de ani, a murit în timp ce lua parte la o cursă caritabilă contra cancerului ce a avut loc sâmbătă. Bărbatul a pierdut controlul bicicletei sale şi a fost lovit de o maşină.

“Jake şi-a dedicat viaţa transformării muncii la Casa Albă într-un loc mai bun pentru ceilalţi. Era o minte sclipitoare, o inimă mare şi avea o dorinţă uriaşă de a da înapoi ceea ce primise. A muncit să ofere cetăţenilor o voce mai puternică în societate. A muncit pentru o transparenţă mai mare în democraţia noastră. Spun mereu că generaţia de azi e mai inteligentă, mai determinată şi mai capabilă să facă diferenţa decât cum eram eu atunci când eram tânăr. Jake era o dovadă a acestui fapt”, a spus Obama.

ADVERTISEMENT

Sursă: www.antena3.ro

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!