News

Tragedie la cel mai mare teatru din Rusia. Un actor a murit strivit de decor

Sfârșit tragic pentru un actor din Rusia. A murit strivit de un panou masiv, chiar pe scena teatrului unde juca.
10.10.2021 | 11:38
Tragedie la cel mai mare teatru din Rusia Un actor a murit strivit de decor
ADVERTISEMENT

Totul s-a întâmplat, de fapt, la cel mai mare teatru din Rusia, ”Bolșoi”. În timp ce-și interpreta rolul, actorul a avut parte de o moarte cumplită: un panou imens a căzut peste el.

Scena a avut loc sub privirile celorlalți colegi ai săi, dar și sub privirile oamenilor veniți să vadă piesa în care juca actorul.

ADVERTISEMENT

Publicul a fost rugat să părăsească sala după moartea actorului

Bărbatul avea 37 de ani, iar de cum s-a produs tragedia, a fost trasă cortina, publicul a fost rugat să părăsească sala, iar restul actorilor au alertat autoritățile.

”Spectacolul a fost oprit imediat, iar publicul a fost rugat să părăsească sala”, a comunicat apoi Teatrul Bolșoi din Rusia, despre incident, pe rețelele de socializare, citează mirror.co.uk

ADVERTISEMENT

De asemenea, camerele de supraveghere din sala teatrului, au surprins momentul în care artiștii se rugau de angajații locului să ridice panoul de peste individul decedat.

 ”Chemați ambulanța, este sânge!”, ar fi strigat restul actorilor la personalul teatrului.

Cum a fost posibilă tragedia

Actorul a sfârșit din cauză că s-ar fi îndreptat într-o direcție greșită pe scenă, timp în care decorurile se lăsau în jos. Din nefericire, atunci unul dintre ele s-a lăsat peste el.

ADVERTISEMENT

Din primele detalii, colegii lui ar fi încercat să-l resusciteze până la sosirea ambulanței, dar în zadar. Bărbatul a decedat înainte de sosirea echipajului medical.

Momentul i-a șocat pe spectatori. Ei au relatat, ulterior, pe rețelele de socializare că au crezut inițial că întâmplarea face parte din piesa de teatru. Actorul lucra de ani buni la Teatrul Bolşoi: din 2002.

ADVERTISEMENT

Însă, acesta nu ar fi singurul incident de la faimosul teatru rusesc. În iulie 2013, un violonist pe nume Viktor Sedov  a pierit după ce a căzut în loja orchestrei. De 40 de ani lucra ca violonist, acolo, Viktor Sedov.

Anterior anului 2013, în 2011, un balerin a fost condamnat la șase ani de închisoare după ce a planificat un atac cu acid asupra directorului artistic,  chiar în fața apartamentului său. Ulterior, directorul a avut grave probleme cu vederea.

ADVERTISEMENT
Tags: