News

Tragedie la Cluj! Copil de un an și 6 luni ucis de căruciorul în care dormea

09.05.2020 | 10:31
Tragedie la Cluj Copil de un an si 6 luni ucis de caruciorul in care dormea
ADVERTISEMENT

Tragedie la Cluj acolo unde un copil de un an și 6 luni a fost ucis de căruciorul în care mama l-a pus să doarmă. Acum, Poliția a deschis o anchetă și încearcă să afle cum anume s-a putut întâmpla o asemenea tragedie.

Tragedie la Cluj!

Scenele șocante s-au produs în localitatea Mănășturel, din comuna Cuzdrioara. Nenorocirea a fost descoperită chiar de mama copilului.

ADVERTISEMENT

Conform primelor informații pe care le-au oferit polițiștii, femeia și-a găsit fiul cu gâtul prins între componentele căruciorului în care dormea.

Copil de un an și 6 luni ucis de căruciorul în care dormea

Acesta ar fi fost strangulat de bara de protecție a căruciorului. Un vecin a sărit în ajutorul acesteia. Bărbatul l-a transportat de urgență pe micuț la Spitalul Municipal Dej.

ADVERTISEMENT

În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, aceștia n-au mai avut ce face  și au fost nevoiți după mai multe manevre de resuscitare să declare decesul.

“La data de 8 mai, în jurul orei 15.40, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dej au fost sesizați de către personalul medical din cadrul Spitalului Municipal Dej despre faptul că un minor în vârstă de un an și 6 luni, din comuna Cuzdrioada, a decedat.

ADVERTISEMENT

În urma primelor cercetari, s-a stabilit faptul că minorul a fost culcat de către mama sa în cărucior, aceasta continuându-și activitățile casnice.

Ulterior, femeia ar fi părăsit pentru puțin timp locuința, deplasându-se într-o anexă a gospodăriei, iar la întoarcere și-a găsit copilul prins între componentele căruciorului.

ADVERTISEMENT

Minorul a fost transportat la o unitate medicală, unde a fost declarat decesul. Cercetările continuă pentru stabilirea împrejurărilor exacte în care a survenit decesul și luarea măsurilor legale”, au transmis reprezentanții IPJ Cluj.

 

 

ADVERTISEMENT