News

Tragedie la Cluj-Napoca. O femeie se află în stare gravă după ce a căzut de pe bloc

03.03.2021 | 15:56
Tragedie la ClujNapoca O femeie se afla in stare grava dupa ce a cazut de pe bloc
ADVERTISEMENT

O femeie de 40 de ani este în stare gravă după ce a căzut, miercuri 3 martie, de la mare înălțime, din blocul cu patru etaje în care locuiește.

Potrivit Monitorul de Cluj, femeia a căzut de pe bloc, însă anchetatorii trebuie să afle care sunt circumstanțele producerii accidentului, sau dacă nu se confruntă cu o tentativă de suicid.

ADVERTISEMENT

ISU Cluj a anunțat că femeia a fost găsită în stare critică în momentul sosirii ambulanțelor, iar starea generală a acesteia este critică, medicii fiind rezervați referitor la șansele ei de supraviețuire.

O femeie a căzut de pe bloc în Cluj-Napoca

„O autospecială şi un echipaj SMURD au fost alertate în jurul orei 12.30 pentru a acorda asistenţă medicală de urgenţă unei persoane căzută de la înălţime pe str Alexandru Vlahuţă din municipiul Cluj-Napoca. În momentul sosirii la faţa locului, salvatorii au găsit o femeie care prezenta multiple traumatisme şi pierderi ale stării de conştiinţă. (…) Starea generală a acesteia, conform evaluării primare de la faţa locului, era critică”, se arată într-o informare trimisă de ISU Cluj.

ADVERTISEMENT

Femeia a fost transportată de urgență la spital. „Femeii, în vârstă de circa 40 de ani, i s-a acordat asistenţă medicală de urgenţă de către echipajul SMURD şi a fost transportată la spital pentru investigaţii şi îngrijiri de specialitate”, se mai este menționat în datele furnizate de ISU Cluj.

IPJ Cluj a încercat să clarifice situația: „Polițiștii municipiului Cluj-Napoca au fost sesizați prin 112 cu privire la faptul că o persoană ar fi căzut de la înălțime, dintr-un imobil situat în cartierul Grigorescu. A fost identificată o femeie, transportată la o unitate medicală în vederea acordării îngrijirilor de specialitate. Sunt efectuate cercetări pentru stabilirea modului în care s-a produs evenimentul”, a precizat și IPJ Cluj.

ADVERTISEMENT