Facebook

FOTO. Accident HORROR cu 5 morţi şi 3 răniţi! Vedeta TV, TRAUMATIZATĂ: “Am avut ZILE!”

Acccident foarte grav la Constanţa. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, circulaţia pe DN39 Mangalia...
04.08.2015 | 00:05

Acccident foarte grav la Constanţa. Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că din cauza unei coliziuni dintre două autoturisme, circulaţia pe DN39 Mangalia – Constanţa a fost oprită pe ambele sensuri în zona localităţii constănţene 23 August. FOTO SUS IN GALERIE CU IMAGINI DE LA ACCIDENT SI ANUNTUL HORROR AL VEDETEI

Potrivit primelor informaţii, echipaje ale Serviciului Descarcerare intervin, în aceste momente, pentru scoaterea victimelor dintre fiarele unei maşini, în urma unui accident care a avut loc pe DN39, în curba de la ieşirea din 23 August spre Olimp.

FOTO de ULTIMA ORĂ! Gabriel Cotabiţă a ajuns DE URGENŢĂ la spital! Ce se întîmplă ACUM cu artistul!! 

Din păcate, în urma unui coliziuni dintre un autoturism Skoda şi un Saab decapotabil, cinci persoane şi-au pierdut viaţa, alte două sunt rănite grav, iar o a treia a scăpat cu răni mai uşoare.

Atenţionare de la Ministerul de Interne! NU RĂSPUNDEŢI la numărul acesta! VĂ DISTRUGE TELEFONUL! 

Cauza acestei tragedii pare să fie viteza excesivă.

“Am uitat să vă spun, ieri am avut zile. Accidentul ăla oribil, cu n-şpe morţi, s-a petrecut un pic după ce am trecut noi pe acolo. Drept pentru care aproape n-am dormit…”, a scris, luni, jurnalistul Victor Ciutacu pe contul său de Facebook. 

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri