Tragedie la Constanța! Bebeluș de trei luni, mort în casă. Poliția a fost chemată de urgență

Alexandru Năstase   
în HotNews
19/11/2019, 13:15
Tragedie la Constanța! Bebeluș de trei luni, mort în casă. Poliția a fost chemată de urgență GALERIE FOTO
O fetița de numai 3 luni a încetat din viață. Sursa foto - facebook

Tragedie la Constanța acolo unde un bebelus de trei luni a fost găsit mort de mama lui, la prima oră a dimineții. Oamenii legii au fost chemați de urgență la casa femeii. Poliţiştii nu au constatat urme vizibile de violenţă pe trupul copilului şi au deschis acum o anchetă în acest caz. Conform reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa, mai mulți agenți de la Secţiei 9 Rurală Topraisar au fost sesizaţi prin numărul de urgență 112.

Tragedie la Constanța!

La celălalt capăt al firului se afla o femeie, care le-a transmis că fiica sa, în vârstă de trei luni, a decedat. Deplasaţi la faţa locului, poliţiştii au constatat, într-adevăr, faptul că bebelușul nu se mai afla în viață. În urma primelor cercetări, poliţiştii au stabilit că marţi, în jurul orei 5.00, femeia a hrănit copilul, iar după două ore şi jumătate a observat că aceasta nu mai respira. În acest caz, poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

„Am fost alertați la numărul de urgență, 112, în jurul orei 7.30, de către o femeie care ne-a solicitat ajutorul. La fața locului au ajuns mai mulți agenți, dar și o unitate medicală de prim ajutor. Polițiștii au intrat în casă, acolo unde au găsit corpul unui bebeluș. Acesta nu prezenta semne vizibile de violență. Echipajele medicale au încercat câteva manevre de resuscitare.

Bebeluș de trei luni, mort în casă

Din păcate, totul a fost în zadar pentru micuță, care era deja moartă. Agenții au încercat să o liniștească pe femeie, după care au început cercetările. AAceasta le-a transmis că, în jurul orei 5 dimineața, a hrănit bebelușul. La câteva ore distanță a constatat că fetița nu mai respira și nu mai răspundea la niciun stimul”, au spus reprezentanții ISU Constanța.

De remarcat că ambulanţa a ajuns la faţa locului la 17 minute după ce femeia a apelat serviciul de urgenţă 112, iar decesul a fost constatat la ora 08:01. Cauza decesului nu a fost încă stabilită cu certitudine, iar medicii iau în considerare şi alte ipoteze, pornind de la faptul că, în ultima lună, bebeluşul pierduse 30% din greutatea corporală şi ajunsese să cântărească doar 3,5 kg.

Închide ×