News

Tragedie la Constanța. O femeie a murit după ce a fost călcată de tren. Video

17.03.2021 | 13:57
Tragedie la Constanta O femeie a murit dupa ce a fost calcata de tren Video
ADVERTISEMENT

Tragedie la Constanța. O femeie a murit după ce a fost călcată de tren. Cumplitul accident s-a produs în dimineața zilei de miercuri, sub un pod din apropierea unui supermarket.

Echipajele de salvare au ajuns cu repeziciune la fața locului. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru aceasta, iar medicii au declarat decesul.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, victima avea între 50 și 60 de ani. Acesta ar fi dorit să traverseze șinele când a fost surprinsă de tren.

Tragedie la Constanța. O femeie a murit după ce a fost călcată de tren. Video

Oamenii legii au demarat cercetările pentru stabilirea cu exactitate a circumstanțelor producerii accidentului. Din primele date, polițiștii au tras concluzia că femeia traversa calea ferată când a avut loc impactul. Potrivit presei locale, femeia locuia în comuna Cumpăna, localitate limitrofă a municipiului Constanța.

ADVERTISEMENT

Nu este un eveniment singular în județul Constanța. Cu doar cinci zile în urmă, un adolescent și-a găsit sfârșitul într-un mod identic, transmite Ct100.

Minorul avea doar 14 ani și locuia în localitatea Valu lui Traian, unde a avut loc accidentul. Acesta a traversat șinele fără să se asigure când a fost lovit de garnitură.

ADVERTISEMENT

Medicii și polițiștii au fost alertați prin apel la 112. Nu s-a mai putut face nimic pentru el, cadrele medicale declarând decesul. Aceștia au precizat că, la sosire, au găsit mai multe rămășite umane împrăștiate.

„Polițiști din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi – PPTF Valu lui Traian – au fost sesizați, în jurul orei 19.00, cu privire la faptul că o persoană ar fi fost lovită mortal de un tren. Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că cele sesizate se confirmă, fiind vorba despre o persoană de sex masculin”, a trasmis IPJ Constanța, potrivit sursei citate mai sus

ADVERTISEMENT

„Evenimentul s-a produs în localitatea Valu lui Traian, iar trenul circula pe ruta Constanța – București. În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală,” au adăugat oamenii legii.

ADVERTISEMENT