News

Tragedie la Craiova. Un copil de 1 an și 7 luni a murit după ce a căzut de la etajul 7

08.04.2020 | 10:27
Tragedie la Craiova Un copil de 1 an si 7 luni a murit dupa ce a cazut de la etajul 7
Un copil de 1 an și 7 luni a murit marți după ce a căzut în gol de la etajul 7 al unui bloc situat pe Bulevardul Dacia din Craiova
ADVERTISEMENT

Un copil de 1 an și 7 luni a murit marți după ce a căzut în gol de la etajul 7 al unui bloc situat pe Bulevardul Dacia din Craiova.

Un copil de 1 an și 7 luni a murit după ce a căzut de la etajul 7

Conform news.ro, cadrele medicale ajunse la locul intervenţiei au constatat că este vorba de un copil căzut în gol. Echipajul SMURD a încercat să-i acorde ajutor medical, dar în ciuda eforturilor depuse, medicii şi paramedicii nu au mai putut să-l salveze.

ADVERTISEMENT

Poliţa Judeţeană Dolj a anunţat că, marţi seară, poliţiştii Secţiei 5 Poliţie Craiova au fost sesizaţi că un copil de 1 an şi 7 luni a căzut de la etajul 7 al blocului unde locuia împreuna cu familia și a murit.

”Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat faptul că acesta s-ar fi aflat într-o cameră împreună cu fratele său de 9 ani, în timp ce, într-o altă cameră a apartamentului se aflau mama şi bunica acestuia”, a declarat Cosmin Grădinaru, purtător de cuvânt IPJ Dolj.

ADVERTISEMENT

S-a deschis dosar penal în acest caz

În cauză a fost întocmit un dosar penal pentru ucidere din culpă, fiind efectuate cercetări în vederea lămuririi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

În ultima lună mai multe evenimente tragice, care nu au legătură cu coronavirusul, au avut loc pe teritoriul României. Un angajat al Jandarmeriei Române și-a ucis tatăl, alături de care locuia. Evenimentul tragic a survenit în urma unei altercații.

ADVERTISEMENT

Un polițist de la Sectorul Poliţiei de Frontieră Porţile de Fier II , județul Mehedinți, a fost găsit mort de colega sa de patrulare. Primele informații arată că bărbatul s-a împușcat în cap cu arma din dotare decedând pe loc.

O femeie a fost accidentată mortal pe bulevardul Iuliu Maniu din Bucureşti. Femeia avea 79 de ani şi a fost lovită de un autovehicul în timp ce încerca să traverseze strada printr-un loc nepermis.

ADVERTISEMENT

Cătălin Caragea, solistul trupei 7 Klase, s-a stins din viață la doar 22 de ani. Tânărul a fost găsit ștrangulat, pe corpul său neexistând urme de moarte violentă, ceea ce i-a condus pe oamenii legii la concluzia că muzicianul s-a sinucis.

ADVERTISEMENT