Sport
Betano Left
Betano Right
Betano TOP

Tragedie la Euro 2024! Un suporter român a fost înjunghiat de ultrașii belgieni

Un român a fost înjunghiat de ultrașii belgieni după meciul de la Koln din grupa F a EURO 2024. Care e starea suporterului.
24.06.2024 | 07:00
Tragedie la Euro 2024 Un suporter roman a fost injunghiat de ultrasii belgieni
Incidente după România - Belgia 0-2. Un român înjunghiat de huliganii belgieni. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Meciul dintre România și Belgia nu a fost lipsit de incidente. După ce suporterii s-au încăierat la Koln la finalul partidei și poliția a făcut arestări, un alt eveniment șocant a avut loc.

Un suporter român, înjunghiat de huliganii belgieni. A fost transportat de urgență la spital

Vești tulburătoare din Belgia după meciul cu România de la Campionatul European. Un suporter al naționalei din orășelul Rijkevorse de doar 11.000 de locuitori nu va uita niciodată confruntarea cu Belgia.

ADVERTISEMENT

Ieșit în centrul orașului alături de familie să vizioneze partida dintr-un local, românul nostru a avut parte de coșmarul vieții sale la doar 22 de ani. Grupul de români a fost pândit de mai mulți ultrași belgieni, care i-au atacat în drumul spre casă.

S-a iscat o bătaie, iar fanul naționalei României a fost înjunghiat în picior. Poliția belgiană a deschis o anchetă și a închis perimetrul pentru mai multe ore. Autoritățile susțin că la locul incidentului a fost găsită și o armă de foc.

ADVERTISEMENT

Presa din Belgia, informații despre incidentul de după meciul cu România: „5 persoane au fost ridicate în zonă”

Jurnaliștii de la Nieuwsald au dat mai multe detalii despre ce s-a petrecut: „A izbucnit o ceartă între două grupuri și a scăpat de sub control. O persoană de naționalitate română a suferit răni ușoare după ce a fost înjunghiată cu un cuțit.

Cinci persoane au fost ridicate în zonă, dar mai trebuie să fie audiate în timpul zilei. Am găsit un cuțit și un pistol de alarmă în apropierea incidentului. Faptul că dețineau arme reprezintă o necunoscută care trebuie cercetată”.

ADVERTISEMENT

Conform sursei citate, localnicii din zonă ar fi auzit și niște focuri de armă trase. Procurorul Kristof Aerts din Antwerp gestionează cazul. Vestea bună e că românul se află în afara oricărui pericol și nu a necesitat spitalizare.

Incidente și la Koln după Belgia – România 2-0. Fanii celor două naționale s-au luat la bătaie

Suporterii echipei naționale a României s-au războit cu cei belgieni la Koln după Belgia – România 2-0. Mai mulți fani au fost reținuți de poliția germană. Mai multe detalii au apărut tot în presa belgiană:

ADVERTISEMENT

„Fanii români și cei belgieni s-au luat la bătaie chiar în afara zonei rezervată fanilor, așa cum arată imaginile care circulă pe rețelele sociale.

Situația este tensionată. Poliția a intervenit și a făcut câteva arestări. Unii dintre protagoniști au avut nevoie de asistență medicală”, relatează sudinfo.be.

ADVERTISEMENT
1,85 este cota oferită de BETANO pentru pronosticul „GG” în meciul Slovacia - România