ADVERTISEMENT
News

Tragedie la Facultatea de Jurnalism din Cluj. Un student a murit chiar înainte de primul său examen

Autor: Adrian Baciu | 19.01.2021 | 12:50
Tragedie la Facultatea de Jurnalism din Cluj. Un student a murit chiar înainte de primul său examen
Tragedie la Facultatea de Jurnalism din Cluj. Un student a murit chiar înainte de primul său examen. Sursa foto: hepta.ro

Tragedie la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca. Un student de la Facultatea de Jurnalism a murit cu câteva minute înainte de primul său examen.

ADVERTISEMENT

Din primele informații, studentul, în vârstă de doar 18 ani, ar fi avut anumite probleme cardiace și a făcut infarct pe data de 18 ianuarie, înaintea unui examen online.

Acesta a intrat în conexiunea online cu restul colegilor, dar nu a mai răspuns la semnalele profesorului. Ulterior, părinții au anunțat conducerea facultății că băiatul a făcut infarct și a murit.

Un student de la Facultatea de Jurnalism din Cluj a murit înainte de primul său examen

Un student de la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj, înscris la Facultatea de Jurnalism, a murit cu puțin timp înainte de a susține un examen online, scrie MonitorulCj.

ADVERTISEMENT

Băiatul, în vârstă de 18 ani, era în anul I la jurnalism și nu s-a conectat live în momentul când trebuia să susțină lucrarea.

”Universitatea Babeș-Bolyai regretă orice eveniment de acest gen. Suntem o comunitate iar orice pierdere a unui membru din comunitatea noastră reprezintă o tristețe pentru noi toți. Transmitem condoleanțe familiei și prietenilor apropiați”, a declarat pentru sursa citată, Laura Irimieș, purtător de cuvânt al UBB

Totodată, conducerea Universității Babes-Bolyai susține că nu știe identitatea tânărului și nici din ce localitate era.

ADVERTISEMENT

Mesaje de condoleanțe din partea prietenilor băiatului

Imediat după ce au aflat de decesului colegului lor, prietenii acestuia au transmis mesaje de condoleanțe în număr mare pe rețelele de socializare: ”Condoleanțe. Dumnezeu să îl odihnească în pace”; ”Nu te vom uita!” au fost câteva dintre mesajele lăsate de apropiați.

Un altul a scris: ”Voi îngropa amintirea ta într-o grădină, iar când se va face primăvara mă voi uita cum învii prin flori. Te voi păstra mereu cu mine!”.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT