Tragedie la nuntă: 26 de invitaţi şi-au pierdut viaţa! Maşina în care se aflau a fost luată de ape

Ionuţ Cataramă   
in Hotnews
31/07/2016, 00:04
Tragedie la nuntă: 26 de invitaţi şi-au pierdut viaţa! Maşina în care se aflau a fost luată de ape

Un număr de 26 de invitaţi la o nuntă din Pakistan, în principal copii, şi-au pierdut viaţa sâmbătă după ce vehiculul în care se aflau a fost luată de o viitură provocată de căderile abundente de precipitaţii, au anunţat sâmbătă autorităţile, relatează AFP.

Optsprezece copii cu vârste de sub zece ani şi şase femei se află printre victime.

Vehiculul transporta 29 de prieteni şi părinţii unuia dintre soţi când a fost luat pe sus de ape, a explicat pentru AFP un responsabil local din regiunea Khyber, district tribal frontalier cu Afganistanul, unde s-a produs accidentul.

“Operaţiunile de salvare s-au încheiat. Trupurile a 26 de persoane au fost găsite”, a declarat Rahimullah Mehsud.

Trei persoane au supravieţuit şi au fost spitalizate.

Condiţiile de căutare în regiunea muntoasă izolată în care s-a produs accidentul au fost complicate de ploile musonice care au căzut în zonă de la începutul lunii, notează AFP.

Sursă: www.realitatea.net

Ştirea MOMENTULUI

Virgil Postolachi a obţinut cetăţenia română! Prima reacţie a tatălui său

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×