News

Tragedie la Periș. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren. Haos în traficul feroviar

Un bărbat a murit în această dimineață după ce a fost călcat de tren în localitatea Periș.
29.07.2021 | 09:49
Tragedie la Peris Un barbat a murit dupa ce a fost lovit de un tren Haos in traficul feroviar
ADVERTISEMENT

Un bărbat a decedat în această dimineață după ce a fost călcat de tren în localitatea Periș. În urma accidentului mai multe trenuri au rămas blocate pe ruta Ploiești – București.

Tot traficul feroviar a fost dat peste cap astăzi, în urma furtunii care a avut loc noaptea trecută.

ADVERTISEMENT

Tragedie la Periș. Un bărbat a murit după ce a fost lovit de un tren. Haos în traficul feroviar

Mai multe trenuri au fost blocate în gara Crivina, după ce a avut loc un accident cumplit. Un bărbat a decedat, fiind lovit de un tren.  De asemenea traficul feroviar este îngreunat și de faptul că mai mulți copaci au căzut pe calea ferată, după furtuna de noaptea trecută.

Mai multe persoane care se află în trenurile blocate au trimis mesaje la observatorulph.ro în care povestesc ce s-a întâmplat.

ADVERTISEMENT

“Trenurile încep sa au întârzieri de la Crivina Prahova după ce s a rupt un fir contact și a spus că durează întârzierea de 20 de minute, dar apoi am fost anunțați că un bărbat a fost călcat de tren la Periș și s-au dus echipaje de intervenție și s-au mărit întârzierile.

Stăm de mai bine de 30 de minute pe câmp la Crivina”, este unul dintre mesaje.

“La acest moment ruta de cale ferata Ploiești – București este blocata din cauza unor copaci doborâți de furtuna de azi-noapte. Interesant este faptul ca deși se cunoaște situația la plecare din Gară nu anunță nimeni acest lucru, călători se urca și acum suntem blocați la Crivina.

ADVERTISEMENT

Controlorul ne-a anunțat ca nu se știe când se pleacă spre București”, a mai scris o altă persoană.

Comunicatul trimis de CFR Călători

CFR Călători a remis un comunicat în care anunță că trenurile vor avea întârzieri foarte mari, chiar și de 420 de minute. În acesta nu se scrie însă nimic despre persoana care a murit după ce a fost călcată de tren.

ADVERTISEMENT

“Din cauza condițiilor meteo nefavorabile înregistrate în seara de 28.07.2021, în partea de nord, vest, centru a țării, și în zona municipiului București, care au produs deranjamente ale infrastructurii feroviare și în alimentarea cu energie

electrica la rețeaua de tracțiune a trenurilor și alimentare a stațiilor, trenurile de călători înregistrează întârzieri de pana la 420 minute”, a transmis instituția.

ADVERTISEMENT