Fotbal intern

DRAMĂ la Rapid! Un fotbalist A DECEDAT în accident!

Fotbalul românesc pare cuprins de blestem, după ce mai mulţi fotbalişti români au fost, în ultima lună, victimele accidentelor rutiere. Alexandru Valentin Ioniţă, 19 ani, împrumutat de Rapid...
06.10.2014 | 13:10
DRAMA la Rapid Un fotbalist A DECEDAT in accident

Fotbalul românesc pare cuprins de blestem, după ce mai mulţi fotbalişti români au fost, în ultima lună, victimele accidentelor rutiere. Alexandru Valentin Ioniţă, 19 ani, împrumutat de Rapid la CS Cornu, în eşalonul al patrulea, a murit în urma unui accident rutier în nopatea de duminică spre luni.

Adrian Dumitru, fostul antrenor al atacantului de 19 ani, a regretat destinul elevului său, considerat de oficialii giuleşteni următorul talent al clubului din Grant. “Este o veste îngrozitoare, toată lumea plînge de dimineaţă la club! Un tînăr minunat, talentat, dar mai ales cuminte. Cui o să îi mai dau sfaturi de acum? Mereu îmi cerea să îl sfătuiesc cu ceva. M-a sunat un prieten şi mi-a spus <<Ioniţă nu mai e, domn profesor!>>. I-am răspuns pe un ton mai dur, l-am întrebat ce e cu vorba asta, nu mai ştie română, dar, printre plînsete, mi-a explicat că a murit într-un accident”, a dezvăluit fostul antrenor al lui Ioniţă III. Conform primelor informaţii, tînărul se întorcea de la prietena lui şi, din cauza vitezei pe care o avea, dar şi a unui automobil care mergea haotic pe sens opus, Alexandru Ioniţă III a ajuns în şanţ, unde s-a izbit de un copac.Ionita

În iarnă se întorcea la Rapid!

Destinul i-a tăiat aripile tînărului atacant într-un moment favorabil pentru acesta. Alexandru Ioniţă III urma să fie adus în Giuleşti din iarnă, mai ales că era un atacant foarte bun, cu 6 goluri în 9 partide. “Vorbisem cu Nicolae Stanciu şi stabilisem ca din iarnă Alexandru să se întoarcă la Rapid, era un atacant foarte bun, care a crescut în joc enorm. A făcut de mai multe ori joncţiunea cu echipa mare şi îşi dorea să joace măcar un meci alături de Daniel Niculae sau Daniel Pancu”, a precizat fostul fundaş stînga al Rapidului, Adrian Dumitru.

“Joc şi gratis la Rapid”

Ambiţionat să evolueze în culorile vişinii ale echipei mari, Alexandru Ioniţă III s-a destăinuit de mai multe ori apropiaţilor că era dispus să facă sacrificii enorme pentru a evolua pentru prima echipă. “Ne-a spus de mai multe ori că joacă şi gratis la Rapid, nu are nevoie de bani, mai ales că e situaţia care e la club. Ne amuzam pe situaţia financiară de la club, dar se încrunta cînd venea vorba de a juca pentru echipa mare. Spunea continuu că el nu o să se lase pînă nu o să joace la Rapid, alături de Pancu şi Daniel Niculae”, au relatat apropiaţi ai fotbalistului.

A evoluat la Cornu şi în returul trecut

Pentru că la Rapid nu avea încă loc, Alex fusese împrumutat la CS Cornu şi în returul stagiunii trecute. Tot în liga a patra, puştiul a reuşit 8 goluri în 14 meciuri, dar şi mai multe asisturi. O parte dintre ele apar în filmuleţele de mai jos.

Echipament roşu, trei pase de gol
http://youtu.be/Wpaiv-_o0uo

Echipament albastru, două goluri
http://youtu.be/TsT6YZt96fo

Echipament alb, gol şi pasă de gol
http://youtu.be/T0LWrHjkBC4
“Cînd mi-a spus că dă examen să îşi ia permisul, l-am avertizat să aibă grijă pentru că generaţiile actuale sînt neglijente, nu mai sînt aşa responsabili. Din păcate, chiar dacă nu a fost vina lui, Dumnezeu a luat unul dintre cei mai cuminţi copii pe care îi ştiu. Dumnezeu să-l ierte!”

Adrian Dumitru, antrenor Rapid

500 Ron BONUS, 5 runde gratuite + 15 dupa prima depunere doar la cazinoul Unibet!