ADVERTISEMENT
News

Tragedie la Timișoara. Doi copii și mama unuia dintre ei au murit. Alte 5 persoane din același bloc, la spital. Anchetatorii au găsit o substanță neuro-toxică în clădire

Autor: Daniel Scripcaru | 18.11.2019 | 17:28
Tragedie la Timișoara. Doi copii și mama unuia dintre ei au murit. Alte 5 persoane din același bloc, la spital. Anchetatorii au găsit o substanță neuro-toxică în clădire
Morți suspecte într-un bloc din Timișoara. Sursa foto: opiniatimisoarei.ro

Autoritățile din Timișoara sunt în alertă, după o serie de morți suspecte care au avut loc într-un bloc de garsoniere din oraș! Doi copii au murit deja, dar și mama unuia dintre ei, iar autoritățile nu știu exact care a fost cauza morții celor trei oameni.

ADVERTISEMENT

UPDATE: Autoritățile au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, după tragedia care a avut loc la Timișoara, unde o femeie și doi copii au murit, după ce în bloc s-a făcut deratizare, potrivit șefului IPJ Timiș, Aurelian Alin Petecel.

UPDATE: Anchetatorii au găsit urme de substanță neuro-toxică în blocul unde au murit trei persoane, potrivit unui reprezentat ISU. Această substanță a fost găsită într-un nivel slab la etajul 4, și în nivel mediu la etajul 3. Locuitorii imobilului au fost evacuați și transportați la spital. Firma care a făcut deratizarea a acționat și la un magazin și un restaurant, unde s-a interzis accesul acum pentru cercetări.

Morți suspecte într-un bloc din Timișoara

Pe lângă cele trei victime care au murit, alți cinci oameni din același bloc sunt internați la spital! Blocul respectiv are băi comune, iar locatarii spun că este un adevărat focar de infecție! În plus, zilele trecute s-a făcut deratizare și dezinfecție, iar locatarii nu știu exact cu ce soluție s-a dat în bloc.

ADVERTISEMENT

Tragedia a început sâmbătă când un copil de 9 zile şi unul de trei ani din două apartamente învecinate au ajuns la Spitalul de Copii Louis Ţurcanu în stare gravă. În aceeaşi zi, cei doi copii au decedat. A doua zi, duminică, la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Timişoara a ajuns şi mama băiatului de trei ani decedat sâmbătă.

Opt persoane din blocul respectiv au solicitat ajutorul medicilor

Femeia în vârstă de 29 de ani a plecat acasă pe picioarele ei, dar luni dimineaţa a intrat în stop cardio-respirator şi a murit. Alte cinci persoane din acelaşi bloc sunt internate la Spitalul de Copii „Louis Ţurcanu”, potrivit unor surse citate de Adevărul, dar numărul celor care au avut nevoie de ajutor medical a fost mai mare!

„Toate solicitările au fost cu simptomatologie digestivă, greţuri, vărsături, cefalee. Sâmbătă au ajuns doi copii la «Louis Ţurcanu», la intervale orare diferite. Au avut loc mai multe intervenţii ale ambulanţei, pentru opt persoane, pe strada Mioriţei, nr. 8”, a spus doctorul Florin Crişan, purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Timiş. Toţi pacienţii au prezentat greţuri, vărsături şi cefalee, potrivit unor surse medicale citate de tion.ro.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 837: 32 pagini + CD. Doar 10 lei!