News

Tragedie la un spital din Slobozia. Un pacient s-a aruncat de la etajul 3

09.04.2021 | 14:04
Tragedie la un spital din Slobozia Un pacient sa aruncat de la etajul 3
Tragedie la un spital din Slobozia. Un pacient s-a aruncat de la etajul 3. Foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Tragedie la un spital din Slobozia. Un bărbat în vârstă de 73 de ani s-a aruncat de la etajul 3 al clădirii Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia.

Acesta era internat pentru mai multe afecţiuni grave. Poliţia şi unitatea medicală au declanşat anchete pentru a stabili împrejurările în care s-a produs tragedia, conform news.ro.

ADVERTISEMENT

Se pare că scenele șocante au fost văzute de 25 de persoane, atât pacienţi din spital cât şi personal medical, alertat de bolnavi.

Un pacient de la un spital din Slobozia s-a aruncat de la etajul 3

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Ialomiţa a demarat o anchetă după ce joi seară un pacient în vârstă de 73 de ani s-a aruncat în gol de la etajul trei al clădirii principale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia, potrivit Adevărul.

ADVERTISEMENT

O anchetă internă a fost declanşată şi la nivelul  spitalului în care s-a produs tragedia, anunță IPJ Ialomiţa. Pacientul suferea de mai multe afecţiuni grave și era internat de mai multe zile în secţia de medicină internă.

Imediat după ce s-a aruncat în gol, medicii de la UPU au încercat să-l salveze. Din păcate, bărbatul nu a răspuns manevrelor de resuscitare, decesul fiind declarat o oră mai târziu.

ADVERTISEMENT

“Vom asigura suportul psihologic tuturor persoanelor afectate şi rămânem alături de familia greu încercată, de pacienţii şi personalul medical, martori ai nefericitului eveniment”, a transmis conducerea SJU Slobozia.

Tragedia s-a petrecut ieri după amiază, sub privirile îngrozite ale mai multor persoane. Pacientul s-a aruncat în gol de la etajul trei al clădirii principale a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slobozia.

ADVERTISEMENT

Recent, o altă tragedie s-a produs la Spitalul Județean din Timișoara. Un tânăr rezident și-a pus capăt zilelor, la doar 28 de ani, injectându-și substanțe care se folosesc în tratarea pacienților Covid din secția de Terapie Intensivă, unde lucra în ultima perioadă.

ADVERTISEMENT