News

Tragedie pe calea ferată. Un copil de 3 ani a murit după ce a fost surprins sub roata unui vagon

Un copil de doar 3 ani a murit, vineri, pe calea ferată, în județul Maramureș. Micuțul a fost surprins sub roata unui vagon de tren.
21.06.2024 | 18:54
Tragedie pe calea ferata Un copil de 3 ani a murit dupa ce a fost surprins sub roata unui vagon
Caz tragic pe calea ferată: copil de 3 ani, prins sub roțile unui vagon de tren, în Maramureș. Micuțul nu a avut nicio șansă. Sursa foto: glasulmm.ro
ADVERTISEMENT

Tragedie fără margini în județul Maramureș, vineri, la orele după-amiezii, acolo unde un copil de doar 3 ani a murit după ce a fost surprins sub roata unui vagon de tren.

Caz tragic pe calea ferată: copil de 3 ani, prins sub roțile unui vagon de tren, în Maramureș. Micuțul nu a avut nicio șansă

Evenimentul dramatic din nordul țării a fost raportat în localitatea maramureșeană Leordina. Vineri după-amiaza, un copil de 3 ani a murit după ce a fost călcat de tren.

ADVERTISEMENT

Incidentul cu final tragic s-a petrecut în jurul orei 16.20. Atunci, la numărul unic de urgență 112 s-a anunțat faptul că o persoană a fost surprinsă sub roata vagonului unui tren.

Imediat, forțele ISU s-au mobilizat. Astfel, la locul producerii accidentului s-au deplasat un echipaj de descarcerare din cadrul Secției de Pompieri Vișeu de Sus și un echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean.

ADVERTISEMENT

Un copil în vârstă de 3 ani a fost surprins sub roata unui vagon. Din păcate, acesta prezintă leziuni incompatibile cu viața”, a informat purtătorul de cuvânt al ISU Maramureș, Adriana Șanta, citat de Glasul MM.

Conform Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU), pompierii au intervenit ulterior pentru recuperarea trupului neînsuflețit al copilului de pe liniile de cale ferată.

ADVERTISEMENT

Până în acest moment nu se știe ce căuta un copilaș de 3 ani, nesupravegheat, în zona căii ferate. Părinții acestuia au fost înștiințați despre producerea acestei tragedii.

Tragedie similară la început de an, în Neamț. Copil de 14 ani lovit de tren

La începutul acestui an, o altă tragedie a avut loc pe calea ferată, în județul Neamț. Un copil de doar 14 ani a fost lovit mortal de tren. În ciuda intervenției medicilor, pentru victimă nu s-a mai putut face nimic.

ADVERTISEMENT

Drama din zona Moldovei a avut loc în prima parte a zile. Totul s-a petrecut în zona Pasajului din municipiul Roman. Băiatul nu a avut nicio șansă de supraviețuire și a murit la fața locului. Cadrele medicale de pe ambulanța SAJ Roman nu au mai putut face nimic, decât să constate decesul.

ADVERTISEMENT
Tags: